Salgschef – Skare Food A/S – Christiansfeld (ID 20399)

Skare Food A/S, der er en mellemstor fødevarevirksomhed beliggende i Christiansfeld syd for Kolding, ønsker at styrke salgsteamet med en erfaren salgschef, der har potentiale til at blive virksomhedens salgsdirektør indenfor en kortere periode.

Skare Food A/S’ produkter der sendes ud til de europæiske middagsborde, produceres med baggrund i kompromisløs kvalitetstænkning i alle led fra råvare til færdigvare.

 

Jobbet:

Med reference til den administrerende direktør, bliver du en del af salgsteamet bestående af 2 sælgere og en salgsassistent. Du kommer til at arbejde i et tæt samspil med den administrerende direktør, som indtil videre deltager i salgsprocesserne omkring de store danske og internationale kunder.

Du skal være i stand til at tage opgaver fra administrerende direktør, samtidig med at du skal bidrage til den internationale vækst i et samspil med Sales & Eksport Manager.

Der er en intern medarbejder, som vil bidrage med det praktiske omkring salgsopgaverne.

Rejseaktivitet af kortere varighed i Europa skal påregnes.

 

Forventninger til dig:

Du har erfaring fra et lignende job og kan dokumentere gode salgsresultater. Du er ambitiøs og målrettet  og klar til at komme videre i karrieren, så du i løbet af relativ på kort tid kan overtage rollen og ansvaret som virksomhedens salgsdirektør.

Du er dygtig til at skabe relationer og bevare dem, således du gennem vedholdenhed og systematik skaber resultater, som er bedre end de flestes.

Din forretningsforståelse skal selvfølgelig være på plads, og din uddannelse skal være relevant for et job på dette niveau.  Du står knivskarpt i salgsprocessen og ikke mindst i forhandlinger med kunderne. Du har kendskab og stor erfaring med kædesalg – FMCG.

Har du kendskab til kødbranchen er det fordel, men andre brancher er også relevante, såsom emballage, frugt- og grønt, konserves, fisk etc.

Vi forventer, at du taler og skriver engelsk og tysk på forhandlingsniveau og har flair for IT og brugen heraf.

 

Det personlige:

Du har en god situationsfornemmelse og er i stand til at omgås mennesker på alle plan. Du skal have evnen til at nå dine egne mål, samtidig med at du spiller dine kollegaer gode gennem samarbejde og fælles indsats.

Din struktur og systematik skal være intakt, således at forretningsgange og såvel interne som eksterne aftaler overholdes.

Din kommunikation er tydelig i både tale og skrift, og du bidrager med din mening og holdning, når det er nødvendigt.

Endelig skal du være et konkurrencemenneske, som drives af ambitioner og resultater.

 

Du tilbydes:

Et udfordrende, krævende og udviklende job, hvor den rette kandidat i løbet af en kortere periode, kan overtage rollen som virksomhedens salgsdirektør. Tidspunktet aftales, når du er kørt ind i forhold til kunderne og du er tilstrækkelig klædt på til opgaven. Din dagligdag bliver bestemt ikke kedelig, men ej heller let, da udfordringerne er mange.

Attraktiv gage m.v. på markedsvilkår.

 

Rekruttering:

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Partner, Hans E. Fischer, HR Navigator, Tlf. + 45 2685 7555 eller e-mail: hef@hrnavigator.dk, som deltager i rekrutterings- og udvælgelsesprocessen.

Henvendelser bliver behandlet for fortrolige, og kommer ikke til virksomhedens kendskab uden dit samtykke.

Stillingen vil blive tage af vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Søg: her