EXECUTIVE REKRUTTERING OG SEARCH

Som en af vores kernekompetencer tilbyder vi rekruttering af direktion, funktionschefer og højt kvalificerede specialister. Alle vores konsulenter i HR navigator har mange års erfaring og et netværk, der indgår på de højeste ledelsesniveauer i danske og internationale virksomheder. Vi har adgang til interessante profiler inden for direktion, ledelse og specialister. Vores konsulenter kombinerer ligeledes deres erfaring og deres industri- og funktionelle ekspertise til at hjælpe virksomheder med at identificere, tiltrække og udvikle ekstraordinære ledere og specialister.

LEDELSESREKRUTTERING

Rigtige rekrutteringer kan forandre virksomheder. Vi ved, at medarbejdere ikke kun forlader virksomheder, men oftest dens ledere. Med andre ord defineres virksomhedens DNA af dennes ledelse. At finde og udvælge de rigtige personer til virksomhedens øverste ledelse er derfor af altafgørende betydning for virksomhedens succes.

ANALYSE AF BEHOV

Hos HR navigator starter vi altid med en grundig analyse for at forstå virksomhedens mål, udfordringer på den korte og den lange bane og de krav fremtiden stiller. Denne indsigt i og viden om de specielle forhold, der er gældende i din specifikke branche, skaber hele forudsætningen for optimal succes.

MÅLRETTET SEARCH

Lukket søgning anvender vi når kunderne har behov for en diskret proces, hvor kun få kandiater bliver kontaktet. HR navigator medvirker til at motivere de rigtige kandidater med de rette forudsætninger. Vores mål er, at vores kandidater oplever en diskret, professionel og målrettet dialog med os.

PERSONLIG KONTAKT

Rekrutteringsprocessen hos HR navigator udføres af en af vores konsulenter, som kender din forretning og dine behov, og som fra starten kan identificere de rigtige kandiater. Vi benytter ikke researchere, idet vi tror på kvalitet fremfor kvantitet. Det er derfor vores erfaring, at det bedst mulige match opstår, når en af vores konsulenter personligt tager den første kontakt til de kandidatemner, som enten kan være udpeget af virksomheden eller som vi finder i vores nationale og internationale netværk. Når de rigtige kandidater er identificeret, indgår vi i tæt dialog med virksomheden om kandidaterne, således vi sikrer det rigtige match.