HR NAVIGATOR BLEV TIL

HR navigator tog sine første spæde skridt i starten af 2010, hvor Mogens Brock, Poul Lauridsen og Hans E. Fischer etablerede virksomheden. Baggrunden var mange år i rekrutteringsbranchen og et ønske om at gøre det endnu bedre.

Virksomheden fik kontor og adresse i Silkeborg, hvor alle konsulenter arbejdede fra. I 2013 blev det besluttet at etablere kontorer i Herning, Viborg og Aarhus, så konsulenterne var tættere på de respektive markeder.

HR navigator har ikke haft en decideret vækststrategi, men har altid været åben for at tilknytte nye konsulenter, hvis de rigtige kompetencer og den rigtige indstilling var til stede.

I 2016 blev Jens Jensen af HR navigator, i 2017, i 2018 Lars Hovgaard, Vejle. Senest i sommeren 2020 er Ole H. Jensen kommer til, og bemander vores kontor i Søborg ved København sammen med Jens Jensen.  Med kontorer i København, Aarhus, Vejle og Herning har vi nu en bredde og tyngde, til at betjene kunder i hele Danmark samt internationalt.

Vi tilknytter gerne flere konsulenter til HR navigator, hvis de styrker vores tilbud til kunderne og vores forretning.

50 ÅRS REKRUTTERINGSERFARING

HR navigator er en headhunting- og rekrutteringsvirksomhed, som arbejder målrettet med at identificere, ansætte og udvikle medarbejdere til morgendagens virksomheder. Vi er 6 dedikerede konsulenter med næsten 150 års ledelseserfaring og 50 års rekrutteringserfaring. Vi har meget at tilbyde, og vi er ærekære, når det kommer til at levere varen hver gang.

SOLID BAGGRUND I ERHVERVSLIVET

Vi har alle bred erfaring fra erhvervslivet, ikke mindst i forhold til rekruttering og headhunting. Vi har været topledere og ved derfor, hvilke problemstillinger vores kunder møder, og hvad der skal til for at løse dem.

TOPLEDERE, LEDERE OG TUNGE SPECIALISTER

Vi ansætter topledere, ledere og tunge specialister, som sikrer, at vores kunder får succes og opnår en stærkere position end konkurrenterne. Effektive maskiner og professionelle produkter er vigtige, men det er mennesker, der gør forskellen.

Skal vi hjælpe din virksomhed videre? Kontakt os gerne for en snak om muligheder og eventuelle udfordringer, eller læs mere om vores forløb inden for headhunting og newplacement.

HEADHUNTING

Vi finder den rigtige medarbejder. Ikke kun via målrettet søgning efter kvalificerede kandidater, men også ved at sætte os grundigt ind i virksomhedens strategi, marked og organisation.

REKRUTTERING

Vi arbejder med rekrutteringsløsninger, hvor processen kan tilpasses fleksibelt, og kan være en kombination af søgning i databaser, annoncering, målrettet søgning og headhunting.

NEWPLACEMENT

Med Newplacement viser virksomheden et socialt ansvar og er med til at give et godt omdømme og renommé.
Det er vigtigt for at tiltrække de bedste ressourcer fremover.