OUTPLACEMENT … ELLER RETTERE NEWPLACEMENT

​Et outplacementforløb, eller som vi foretrækker at kalde det: newplacementforløb, er ikke blot en investering i den fratrædende medarbejder, men også i virksomhedens øvrige medarbejdere. Det viser, at I tager ansvar for deres fremtid – også den dag, I bliver enige om at afslutte samarbejdet.

HRnavigator kan hjælpe jer med newplacement af jeres opsagte medarbejdere og ledere.

SOCIALT ANSVAR MED NEWPLACEMENT

Med newplacement viser virksomheden et socialt ansvar, hvilket er med til at give et godt omdømme og brand. Dette er vigtigt i forhold til at kunne tiltrække de bedste medarbejdere fremover.

SPARRING I NEWPLACEMENT FORLØB

Når et samarbejde afbrydes, har medarbejderen brug for sparring og inspiration til at komme videre.  Karrieremuligheder skal kortlægges og nye idéer vendes. Det er en af de kompetencer HR navigator har. Vi har en bred viden om jobmarkedet og adgang til en række virksomheder, som kan være det springbræt, der hjælper medarbejderen videre.

INDIVIDUELT FORLØB

Vi tilbyder et 100 % individuelt newplacementforløb.

Vores mål er, at personen finder et nyt job, som er inspirerende, motiverende og interessant. Så enkelt er det!

Vi arbejder både for virksomheder og for enkeltpersoner. Har du spørgsmål til, hvordan vi arbejder med newplacement, er du meget velkommen til at kontakte os.

HEADHUNTING

Vi finder den rigtige medarbejder. Ikke kun via målrettet søgning efter kvalificerede kandidater, men også ved at sætte os grundigt ind i virksomhedens strategi, marked og organisation.

REKRUTTERING

Vi arbejder med rekrutteringsløsninger, hvor processen kan tilpasses fleksibelt, og kan være en kombination af søgning i databaser, annoncering, målrettet søgning og headhunting.