REKRUTTERINGSFORLØB OG UDVÆLGELSE

Vi har stor respekt for de kandidater, vi er i kontakt og arbejder med. Vi har forståelse for den situation, du er i, når du søger videre til nye udfordringer. Uanset situationen er vi opmærksomme på, at jobsøgning og deltagelse i en rekrutteringsproces er en krævende udfordring.

Du kan være sikker på, at du vil opleve en høj grad af diskretion og ikke mindst dedikation fra os for at bringe dig videre til det rette match. Vi tager os tid til at lære vores kandidater at kende, så vi kan matche dem bedst muligt med en ledig stilling og med rette virksomhed.

For at give dig et kort indblik i, hvordan vi arbejder, har vi her beskrevet hvordan en proces kunne forløbe.

ANSØGNING OG CV-DATABASE

Når du sender os en ansøgning, vil du modtage en bekræftelse, og du er altid velkommen til at kontakte os i rekrutteringsforløbet. Det er vigtigt for os, at alle kandidater føler sig godt informeret.

Det er også en god idé at lægge dit CV ind i vores CV-database.

Har du søgt en opslået stilling her på sitet, hører du fra os, hvis vi gerne vil indkalde dig til en samtale. Da vi kun skal bruge én kandidat til hver stilling, sender vi også mange afslag ud. Har du fået et afslag, er du altid velkommen til at ringe til os og få en begrundelse af den konsulent, som har givet afslaget.

INTERVIEW OG ONLINE TEST

Ser vi en mulighed for, at du kan passe til stillingen, vil du blive indkaldt til en samtale. Her gennemgår vi dit CV og ser på, om stillingen kan være noget for dig. Her har du også mulighed for at stille spørgsmål til stillingen og få oplysninger om virksomheden.

Mødet afsluttes med en fælles vurdering af, om vi skal arbejde videre med dig i processen, eller vi skal skilles efter mødet. Hvis du skal videre i forløbet, vil vi bede dig om at udfylde en adfærdstest. Dette foregår online.

ADFÆRDSTEST

Analysen er baseret på dine valg af handlinger i forhold til en række arbejdsrelaterede spørgsmål.  Udfylder du en test, får du personlig feedback af den konsulent, som har bedt dig gennemføre den.

PRÆSENTATION HOS KUNDEN

Det vil være undtagelsen, hvis ikke konsulenten deltager i mødet med din (måske) kommende arbejdsgiver. Konsulenten vil sikre, at du får ”solgt” dig rigtigt, og at du og kunden får snakket om det vigtigste. Er konsulenten ikke med til samtalen, sørger han selvfølgelig for at forberede dig godt inden mødet.

REFERENCER ER VIGTIGE

Vi indhenter altid referencer hos dine tidligere arbejdsgivere, kolleger eller andre. Det er med til at give et helhedsbillede af dig.

DU FIK JOBBET

Det er vigtigt for os, at du er kommet godt på plads på din nye arbejdsplads, ligesom vi også er interesserede i feedback fra virksomheden. Vi følger derfor op på ansættelsen inden for 3 – 6 måneder.

DU FIK IKKE JOBBET

Vi kan ikke bestemme om en virksomhed, på trods af vores anbefalinger, beslutter ikke at ansætte dig. I sådanne situationer er du altid velkommen til at kontakte os for videre samarbejde. Måske er det netop dig, vi skal bruge til det næste stillingsopslag? Derfor anbefaler vi, at du:

– lægger dit CV ind i vores CV-database

– følger os på LinkedIn

– gør vores hjemmeside til en af dine favoritter i din browser

VI MATCHER KANDIDATERNE

Hver dag arbejder vi på at matche kandidater til vore stillinger. Brug muligheden for at uploade dit CV til vores database. Har vi en stilling, hvor vi mener, at en person med din profil vil være et godt match, kontakter vi dig.

ER DU KLAR TIL AT TAGE NÆSTE SKRIDT?

Vi slår løbende stillinger op her på websitet.
Hvis du ser et job, som du mener passer til din profil, er du altid velkommen til at sende din ansøgning og dit CV. På stillingsopslaget kan du se hvem af os, der har opgaven, og hvem du skal sende ansøgningen til.