VI HAR SOLID ERFARING MED REKRUTTERING OG LEDELSE

Vi arbejder målrettet med ansættelsesprocessen og møder altid vores kunder og kandidater med et menneskeligt ansigt. Vi tror, det er grunden til, at vores rekrutteringer lykkes så godt.

Kandidater til jobbene finder vi gennem vores egen emnedatabase, ved jobopslag på relevante job-portaler og via vores store netværk.

ANSAT MERE END 2.000 MEDARBEJDERE

Vi har ansat mere end 2.000 medarbejdere i en lang række brancher og jobfunktioner, herunder produktion, salg, marketing, økonomi, den finansielle sektor, HR, jura, ingeniør, teknik, byggeri, logistik, IT etc. Derudover har vi gennemført mere end 250 individuelle newplacementforløb, hvor vi har hjulpet afskedigede medarbejdere videre i karrieren.

HEADHUNTING

Vi finder den rigtige medarbejder. Ikke kun via målrettet søgning efter kvalificerede kandidater, men også ved at sætte os grundigt ind i virksomhedens strategi, marked og organisation.

REKRUTTERING

Vi arbejder med rekrutteringsløsninger, hvor processen kan tilpasses fleksibelt, og kan være en kombination af søgning i databaser, annoncering, målrettet søgning og headhunting.

NEWPLACEMENT

Med Newplacement viser virksomheden et socialt ansvar og er med til at give et godt omdømme og renommé.
Det er vigtigt for at tiltrække de bedste ressourcer fremover.

SAMARBEJDE ER EN TILLIDSSAG – FØLGENDE VIRKSOMHEDER HAR FOR NYLIGT VALGT OS SOM SAMARBEJDSPARTNER  TIL SEARCH OG REKRUTTERING: