HR navigator har længe ønsket at styrke sin tilstedeværelse i Århusområdet og er glad for at kunne tilknytte Pia Foged til organisationen.

Pia kommer med en bred erhvervsmæssig baggrund, international profil og ikke mindst evne og indsigt til at se og forstå mennesker og organisationer. Faktorer der er helt afgørende for at sikre det rette match mellem virksomhed og kandidat i rekrutteringsprocessen.

Pia Foged – Ny Recruiter hos HR navigator i Aarhus

Pia Foged har arbejdet i en international koncern i vindbranchen i mere end 10 år heraf 6 år udstationeret i hhv. Italien og Spanien. Hun har arbejdet med en bred vifte af områder fra ledelse, strategi, forretningsudvikling, it-implementering, CRM, marketing, kommunikation til salg og forecast.

Hun har drevet egen virksomhed i samarbejde med sin mand i over 10 år og desuden arbejdet en periode som proceskonsulent med lederudvikling af ejerledere.

Pia Foged har en kandidatgrad indenfor international business, kultur og sprog fra Odense Universitet samt en række kurser i ledelse, forhandling, kommunikation og sprog.

Pia starter på kontoret i Højbjerg 1. Maj, hvor hun vil tilbyde virksomheder rekruttering, headhunting samt karrierådgivning. Selvom hun har base i Århus, vil hun betjene kunder i hele landet.

Velkommen til.