Projektleder – AURA – 20390

Projektleder – opsøgende – AURA installation – overmontør – Østjylland (ID20390)

AURA installation er en del af AURA Energi, som er et konkurrencedygtigt energiselskab med ca. 300 medarbejdere, der beskæftiger sig med installation, energirådgivning, fiber, el-handel, vedligeholdelse og udbygning af elnettet samt salg af hårde hvidevarer og belysning til såvel B/B og B/C.

Installationsafdelingen med sine ca. 50 medarbejdere har travlt for tiden samtidigt med at organisationen tilpasses nye vilkår og rammer. Til at skabe en bedre balance mellem opgaver og bemanding, søges én yderligere projektleder eller overmontør til varetagelse af opgaver omkring etablerede- og nye kunder.

Jobbet:

Du vil få en udadvendt og opsøgende rolle, og vil blive involveret i mindre og mellemstore projekter i størrelsen indtil ca. 2 mio. kr. Projekterne vil veksle mellem nybyg, renovering, vedligeholdelse, erhverv, industri samt service hos større kunder.

Ledelsesopgaven vil være varierende mellem 3-15 medarbejdere afhængig af projekternes størrelse og omfang.

Som sagt bliver din rolle opsøgende både i forhold til eksisterende og nye kunder, og du skal være i stand til at regne og afgive konkurrencedygtige tilbud.

Forventninger til dig:

Din uddannelse skal være relevant og el-teknisk ajour som el-installatør, maskinmester eller ingeniør. Du skal have nogen erfaring med rollen som projektleder, og du må gerne komme med en bred el-teknisk baggrund.

Du skal have indsigt i branchetekniske IT-systemer til kalkulation og sikring af dokumentation etc.

Dit fokus skal være på planlægning, optimering og økonomi med en god forretningsforståelse.

Det vil være en fordel, at du har kendskab til det Østjyske marked og bor midt i det.

Din rolle:

Du vil få den koordinerende rolle, hvor du i et samarbejde med kollegaer og medarbejdere, skal bære opgaverne igennem og sikre, at de kommer i mål inden for både tids- og budgetrammen. Du bliver ansvarlig for tidsplaner, økonomi, indkøb, kalkulationer, ressourceforbrug, dokumentation og lovmæssige krav etc.

Du skal bruge dit hold og opnå resultater ved at udnytte den enkelte medarbejders kompetencer.

Det personlige:

Du skal være den opsøgende og udadvendte type, som befinder sig godt i de krydsfelter som opstår mellem kollegaer, kunder og leverandører. Du skal være struktureret og være i stand til at skabe og bevare overblik, når det er nødvendigt.

Vi forventer, at du via din kommunikation vil være inspirator og igangsætter på en tydelig måde.

Du tilbydes:

Du tilbydes en udfordrende stilling med mulighed for faglig og personlig udvikling. Det handler om at forene teknisk viden med flair for mennesker, projektledelse og forretningsforståelse. Du vil blive en del af et ambitiøst og uformelt team. Løn- og pensionsforhold aftales individuelt på markedsvilkår.

Rekrutteringsprocessen:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Hans E. Fischer, HR Navigator tlf. + 45 26857555 eller mail hef@hrnavigator.dk, der medvirker ved ansættelsen.

Vi behandler ansøgninger løbende.

Ansøg: her