Vores kunde projekterer ligenu flere spændende familie- og ungdomsboligbyggerier i København og omegn – og renoverer nogle af Danmarks største almene boligbebyggelser. De søger en erfaren, ambitiøs og resultatorienteret byggeleder der skal være med til gennemførelsen af deres projekter, indenfor nybyggeri og renoveringsprojekter m.m. til både det private og offentlige.  De er lige nu 24 medarbejdere på deres tegnestue nord for København.

Ansvarsområder

Du får tilknytning til virksomhedens firmaadresse nord for København, men din dagligdag foregår ofte ude på byggepladserne. Du får ansvaret for byggeledelsen for byggesager op til 300 mio. dkk udbudt i hoved- eller totalentreprise. Du skal sikre at entreprenøren leverer den aftalte kvalitet til rette tid. Du skal på vegne af bygherren følge op på projektøkonomien og forhandle eventuelle ekstrakrav med entreprenøren. Du får ansvaret for rapporteringen til bygherren samt opfølgningen overfor myndighederne i forhold til byggetilladelse etc.

Du vil allerede i projekteringsfasen blive involveret i byggesagerne, i udførelsesfasen er dine dygtige kollegaer, som har projekteret og udbudt projektet, klar til at assistere.

Kvalifikationer

Den nye erfarne byggeleder forventes at have følgende kvalifikationer:

 • Har en baggrund som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller lignende teknisk baggrund.
 • Er uddannet arbejdsmiljøkoordinator.
 • Har min. 5-10 års erfaring fra lignende stilling.
 • Er fagligt velfunderet, har god ordenssans.
 • Forstår at skelne mellem væsentlige og uvæsentlige problemer.
 • Er viljestærk og har gennemslagskraft, men er samtidig diplomatisk, også i pressede situationer.
 • Er imødekommende og i stand til at kommunikere og begå sig på alle niveauer og interessenter.
 • Vil få en stor kontaktflade til både bygherrer og interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Forstå at kombinere økonomisk forståelse, øje for høj kvalitet med menneskelig indsigt.
 • Overblik og evner at føre byggesager sikkert i mål, både hvad angår tid, økonomi og samtidig kunne sikre en stor kundetilfredshed.
 • Deltager sporadisk i projekteringsfasen med værdifuld erfaring i forbindelse med udvikling af projektet.
 • Er selvkørende og trives med et stort ansvar.

Virksomheden tilbyder

Gode og tidssvarende ansættelsesforhold, med gode muligheder for personlig udvikling, på en alsidig arbejdsplads i en virksomhed under stor udvikling. Med en spændende hverdag med engagerede kollegaer i et fagligt miljø med et uformelt og humoristisk arbejdsklima. Du bliver en del af et team med dedikerede og dygtige kolleger i en meget dynamisk og beslutningsdygtig organisation, som samtidig stiller høje kvalitetskrav til dig og din indsats – og en høj grad af frihed til at løse dine opgaver.

Virksomheden har en flad virksomhedsstruktur, hvor ledelsen er nærværende i det daglige arbejde og altid er klar til at bakke op.

Rekrutteringsprocessen

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte partner Bo Memhave, HR-Navigator, mobil + 45 5054 8779, som deltager i rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt – søg her

Vi gør opmærksom på, at jobbet vil være på flere forskellige jobportaler og ansøgninger behandles løbende, og stillingen vil blive markeret som besat på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse snarest muligt.

Om virksomheden

Virksomheden er en arkitektvirksomhed med tårnhøje ambitioner. Etableret for næsten 50 år siden. De er en foretrukken samarbejdspartner, for mange, særligt offentlige og almene bygherrer. De har igennem alle årene fokuseret på at samarbejde ikke blot er om at få en bygning op at stå – men om at skabe udvikling sammen og få det allerbedste ud af partnerskabet, både i processen og det færdige byggeri.

 

Virksomheden er kendt og anerkendt for at levere noget af den bedste kvalitet i den danske arkitektbranche. Og de er kendt for at der ikke findes en mellemvej for en troværdig rådgiver. De holder hvad de lover, og lover aldrig mere end de kan holde.

 

Som virksomhed søger de at opnå en balance, i alt hvad de gør. Det handler om bæredygtighed, både socialt, økonomisk og miljømæssigt. Og de tror på styrken i at matche unge talenter på tegnestuen med nogle af branchens mest erfarne kræfter. De har den opfattelse at det skal være en fornøjelse at gå på arbejde og en fornøjelse at arbejde sammen med dem.