Vi har gennem længere tid haft et ønske om at styrke vores indsats i Trekantområdet og Syddanmark. Det får vi nu opfyldt, når vi byder Lars Hovgaard velkommen som partner hos HR Navigator den 1. september 2018. Det bliver Lars´s primære opgave at betjene virksomhederne i Region Syddanmark og Trekantområdet. Lars vil dog, ligesom vi andre, påtage sig opgaver hvor kunden har behov uanset geografien. Med Lars på holdet sikrer vi en bredere markedsdækning for vores kunder.

 

Lars Hovgaard har en bred erfaring fra primært produktions- og handelsvirksomheder indenfor langvarige forbrugsgoder (bl.a. møbler, interiør og elektronik) og byggebranchen. Hans primære fokus har været det strategiske og det kommercielle på såvel hjemmemarkedet som udenfor landets grænser.

 

Derudover har han siden 2002 været selvstændig eller ansat direktør med primær fokus på forretningsudvikling og i de senere år har han stået forrest i 3 turnaround opgaver.

 

Lars ynder at udfordre vanetænkning og bringe nye ideer på bordet samtidig med fokus på, at der dels bliver fremdrift i udviklings- og vækstprocessen, men også at der bliver holdt fokus på driften.

 

Lars udtaler: ”Min styrke udover det kommercielle og strategiske er helt klar det organisatoriske, hvilket har været fundamentet for de senere års turnaround opgaver. Jeg har observeret, hvordan mennesker interagerer bedst i teams og i forskellige arbejdssammenhænge, og den viden trækker jeg på ved headhunting. Derudover finder jeg stor glæde i at bringe kandidater og arbejdsgivere sammen, så der opstår øget energi og værdi.”

 

Vi glæder os til at nyde godt af hans bidrag i relationen mellem kandidater og virksomheders behov, hvad enten det drejer sig om headhunting, search, rekruttering, organisationsudvikling eller Newplacement.