Om virksomheden
Jakobsen & Blindkilde, der er solid og kapitalstærk, udfører erhvervsbyggeri i total-og hovedentreprise over hele Danmark. Virksomheden har egenproduktion af jord-, kloak-, beton- og murerarbejder. Herudover udfører de større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter. Virksomheden beskæftiger 75 engagerede medarbejdere.

Opgaven
Du refererer til salgs- og projektchefen. I det daglige få du et stort selvstændigt ansvar, og indgår i et tæt samarbejde med projektlederne og direktionen. Der tilknyttes en sekretær til funktionen.
Dine primære opgaver omfatter bl.a.:
• Beregning og udarbejdelse af tilbud på hovedentrepriser og totalentrepriser
• Projektgranskning med egne byggeledere og projektledere
• Dialog med rådgiver, bygherre og underentreprenører under tilbudsfasen
• Sags overdragelse til projektleder med tidsplan, budget, materialevalg samt leverandør til opgaven
• Deltage i salgsarbejdet sammen med den øvrige ledelse
• Med din erfaring fungere som sparringspartner for den øvrige organisation
• Deltage i holdsammensætninger til prækvalifikationer

Faglige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en teknisk videregående uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende, helst med en håndværksmæssig baggrund inden for et af egenproduktionsfagene.

Du har flere års erfaring med kalkulation inden for hoved-og totalentrepriser, har erfaring med egenproduktion og kan selvstændigt og sikkert gennemføre hele kalkulationsprocessen. Du kan formulere dig både mundtligt og skriftligt, og har gode IT-kompetencer ligesom købmandskab og økonomisk sans er en del af din natur.

Personlige kvalifikationer
Du opbygger strukturer for dit arbejde, du har et fagligt kendskab, der sætter dig i stand til at kommunikere med dygtige specialister og arbejde i et team. Du har en erfaring i processerne, der giver dig overblik.

Virksomheden tilbyder dig
• En professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet.
• Et højt kollegialt sammenhold og en udfordrende hverdag med spændende opgaver samt store muligheder for faglig sparring.
• En attraktiv gagepakke der matcher dine kvalifikationer.
• For den rigtige profil med ambitioner og potentiale, er der på sigt reelle muligheder for yderligere udvikling af ansvarsområderne.

Ansøgning
Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”ID 10243 Kalkulationschef” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte HR navigator, Partner Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Obs! Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger, men at du kan søge stillingen så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk