Vi ønsker at byde en ny troværdig og erfaren headhunter velkommen ombord. Vi har kontorer i Herning, Viborg og Aarhus, derfor forestiller vi os at dit geografiske udgangspunkt er trekantsområdet, Esbjerg, Odense eller Aalborg. Vi er en fokuseret headhuntervirksomhed bestående af 3 erfarne partnere. Vi har alle stor erfaring i rekrutterings- og headhunterbranchen, og har alle været topledere, inden vi startede på livet som rekrutteringskonsulent.

Vi arbejder ud fra et stærkt værdisæt, hvor tillid, ordentlighed og ærlighed er de bærende værdier. For os er det vigtigt at forstå vores kunders forretning, og vi betragter det som en tillidssag, når virksomheder henvender sig til os i deres søgen efter en ny medarbejder, og det er en tillid som vi sætter en ære i at opretholde. Vores processer, metoder og værktøjer adskiller sig ikke væsentligt fra andre i branchen, der hvor vi skiller os ud, er i måden at drive virksomheden på, her vil du opleve stor selvstændighed, frihed og et minimum af rapportering.

Om dig

Det er afgørende, at du har erfaring som konsulent inden for rekruttering, ligesom vi lægger vægt på, at du har solid erhvervs- og ledererfaring, og kan bruge dine egne erfaringer til at sætte dig ind i kundens situation. Derudover har du et stort netværk og et kundefundament som du kan bygge videre på hos HR navigator.

Formodentlig sidder du i dag i en større konsulentvirksomhed, men har lyst til at blive en del af en mindre organisation, hvor du har stor mulighed for at præge såvel din egen indkomst, som virksomhedens dagligdag og udvikling. Det kan også være, at du i dag arbejder alene og savner tættere kollegiale bånd og sparring.

Vi kan tilbyde

Et godt forretningskoncept der er til at forstå for både kunder og kandidater, og Danmarks bedste aftale hvor du betaler et fast månedligt beløb, så det er dig der får langt den største bid af kagen.

Vil du med

Hvis du syntes om det du har læst, hører vi meget gerne fra dig. Send os en mail med dit CV og din motivation til pl@hrnavigator.dk mærket HH 10234 – eller kontakt partner Poul Lauridsen på mobil 2841 2345 for en dialog om fremtidigt samarbejde.