HSHansen a/s er Danmarks førende inden for facade- og lukningsentrepriser med afdelinger i Aarhus, København, Esbjerg og Lem. HSHansen a/s leverer professionel rådgivning, projektering, produktion og montage. HSHansen a/s er del af HansenGroup, der blev grundlagt i 1909 i Lem, og er i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør, der beskæftiger ca. 650 ansatte med selskaber i 6 lande.

Stillingen vil referere til Teknisk Chef, hvor du er med til sikringen af projektgennemførelsen fra ordre til aflevering. Som Projekttekniker vil din daglige chef være Projektlederen på de respektive projekter, som du er tilknyttet. Du skal have lyst til både at arbejde på såvel mindre som mellemstore projekter. Hvis du har ambitionerne er der mulighed for, at du på sigte får rollen som projektleder.

Alt efter din bopæl tilknyttes du kontoret i Esbjerg eller Aarhus.

De vigtigste arbejds- og ansvarsområder:
• Du skal i samarbejde med projektlederen udarbejde tegningsgrundlag/projektgrundlag for godkendelse hos kunderne
• Du assisterer på projekter med færdigudvikling og optegning af tekniske- og konstruktive løsninger, samt udarbejder oversigts- og detailtegninger
• Du skal sammen med projektgruppen udtænke og designe løsninger /detaljer som optimerer projektet både på materialer og på håndtering
• Du udfører kvalitetssikring på udarbejdet tegningsmateriale inden dette bearbejdes til produktionsgrundlag
• Sparring omkring projektløsninger i et åbent miljø med de øvrige medarbejdere i projektafdelingen

Din profil
Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for byggefaget som ingeniør eller konstruktør, og nogle års erfaring fra en lignende stilling.

Kendskab til profilsystemer indenfor vinduer, døre og facader, herunder fokus på præfabrikation af elementer ab fabrik, er en fordel, men ikke et krav.

Du kan håndtere IT programmer og software, herunder AutoCAD, Word, Excel og MS Project. Det er en stor fordel hvis du har oparbejdet viden om BIM og 3D-projektering, da virksomheden med din erfaring på dette område, kan se dig som en medvirkende drivkraft bag etablering af struktur, strategien og retningslinjer i at benytte 3D i projekteringen.

Som person er du udfarende og proaktiv og god til at kommunikere på tværs i organisationen. Du har det store overblik og har evnen til at dykke ned i detaljen når det kræves.

Du tilbydes
En stilling med ansvar og spændende perspektiver for personlig udvikling i en dynamisk virksomhed. Din faglige udvikling vil blive tilgodeset gennem samarbejde, erfaringsudveksling og uddannelse, idet man på denne måde tilstræber at skabe et fagligt miljø inden for projektledelse.

Lønpakken vil blive forhandlet på konkurrencedygtige vilkår.

Har du konkrete spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte partner Poul Lauridsen, HR navigator på tlf. 2841 2345 eller pl@hrnavigator.dk

Enhver henvendelse behandles fuldt fortroligt!

Når du søger jobbet
Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”Projekttekniker ID 10248” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Obs! Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Jobbet kan søges så længe annoncen er aktiv på vores hjemmeside.