Samson
For Samson Agro A/S, søger HR navigator en erfaren konstruktør til produktudviklingsafdelingen. Et spændende job med mulighed for at omsætte egne ideer til konkrete løsninger, der kan bidrage væsentlig til virksomhedens fremadrettede udvikling.

Har du stor interesse for 3D konstruktion af komplekse maskiner og flair for at sikre løsninger der kan fremstilles sikkert og effektivt? Er du en engageret person, der kan lide at tage ansvar og skabe overblik, samt værdsætter en virksomhed med en god faglig kultur, der ovenikøbet har vækst? Så er det måske noget for dig at blive 3D konstruktør hos Samson Agro.

Du bliver en central person i produktudviklings arbejdet, og får muligheden for at arbejde med alle aspekter i den mekaniske del af produktudviklingen, fra den tidlige detaljering af modeller og koncepter, over opsætning af tegningskrav under prototype fremstillingen, og til endelig udfærdigelsen af tegninger, stykliste og varebeskrivelser, der dækker virksomhedens informationsbehov ved produktfrigivelse.

Du bliver en del af en gruppe erfarne tekniske eksperter, og vil her være med til at drive produktimplementeringer. Udviklingsafdelingen består ikke kun af produkteksperter, men har ligeledes support funktioner, der sikrer en effektiv eksekvering af prototypeopbygning, test og dokumentation, herunder reservedelslister.

Arbejdet vil være alsidigt, og indebærer videreudvikling af den nuværende produktplatform. Løsninger der fremadrettet skal sikre, at Samsons produkter fastholder sin førende position i markedet.

Din baggrund:
Du er maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Du har en faglig baggrund inden for jern- og metalindustrien, og har nogle års erfaring som 3D konstruktør.

Vi forventer mere konkret, at du har:
• Erfaring med 2D/3D solid modellering og kendskab til dokumentation
• Kendskab til bearbejdning, svejsning og montage fra jern og metal industrien
• Sans for at holde orden og sikre overblik

Vi ser gerne, at du på én eller anden måde gennem dit virke, har fået kendskab til landbrugsmaskiner og deres funktioner, lige som kendskab til Inventor og Vault vil være en fordel.

Dine personlige egenskaber:
• God til at søge muligheder og prioritere indsatsen hvor det giver værdi
• God til samarbejde og kommunikation, acceptere andres ideer og erfaringer
• Godt humør, overblik, vedholdende og med sans for detaljer

Du tilbydes:
• En spændende stilling med et bredt samarbejde både internt og eksternt
• Et job i en moderne og solid virksomhed med kunder over hele verden. Du arbejder med udviklingen af innovative og miljørigtige kvalitetsløsninger til landbruget, som er blandt verdens bedste
• En lønpakke der matcher dine kvalifikationer
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR navigator, Partner Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Sådan søger du jobbet:
HR navigator medvirker ved ansættelse. Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”3D konstruktør ID 10317” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Obs! Vi behandler ansøgningerne løbende. Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist, men at du kan søge så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk

SAMSON AGRO A/S blev grundlagt i 1943 og har mange års erfaring i udvikling, produktion og salg af maskiner og redskaber til udbringning af naturgødning i landbruget. SAMSON AGRO A/S er blandt Europas førende producenter af denne type landbrugsteknik og tilbyder markedsførende teknologi på flere områder. Det er også en af grundene til, at SAMSON AGRO A/S i de seneste 25 år har opnået en meget stor markedsandel i Nordeuropa – men også i mange andre europæiske lande med stor landbrugsproduktion.

SAMSON AGRO A/S har hovedkontor og produktion i Viborg, og har ansat omkring 160 medarbejdere.

Læs mere om virksomheden på www.samson-agro.com