Flex Modul

Som virksomhedens ingeniør bliver du den øverste tekniske kompetence, og en vigtig medspiller i virksomhedens fortsatte succes og positive udvikling. Du vil få et utrolig varieret og spændende job med opgaver af både operationel og strategisk karakter, med et bredt samarbejde til andre funktionsområder i og uden for organisationen.

Det er vigtigt at fremhæve, at du udover at få ansvar og frihed til selv at planlægge og styre dine indsatser, tilbydes en meget attraktiv lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.

Af de mange alsidige arbejdsopgaver kan nævnes:

  • kalkulation og tilbudsgivning
  • indhentning af priser fra underentreprenører og indkøb af projektrelateret bygningsdele
  • projekt- og byggeledelse
  • statiske beregninger – energiberegning og energirådgivning
  • ca. hver anden uge er du en dag på byggepladserne for at udøve projekt- og byggeledelse samt kvalitetssikring

Vi formoder, at du medbringer en solid byggeteknisk kompetence, som du har erhvervet gennem din praktiske og teoretiske uddannelse, suppleret med erfaring fra entreprenørverdenen, eventuelt med egenproduktion af tømrerentrepriser . En bygningsingeniør med erfaring fra andre former for modulbyggeri kan også komme i betragtning. Det vil være en fordel, hvis du udover at være uddannet bygningsingeniør, har en baggrund som tømrer men det er ikke et krav. På IT siden behersker du gerne AutoCAD, Revit og Office-pakken.

Som person har du et godt købmandskab, du har en god energi og godt gåpåmod, som er vigtig for at sikre fremdrift i byggerierne og for at opgaverne bliver færdige som forventet. Du er altid et skridt foran, og da virksomhedens styrke er deres hastighed og effektivitet, arbejder du altid med målet for øje. Endelig gør din udadvendte personlighed og dine gode kommunikationsevner dig i stand til at tale med folk fra flere forskellige faggrupper.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR navigator, Partner Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Sådan søger du jobbet:
HR navigator medvirker ved ansættelsen. Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”Bygningsingeniør ID 10314” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

 Obs! Vi behandler ansøgningerne løbende. Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist, men at du kan søge, så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk

Flex Modul A/S er en danskejet virksomhed med et stærkt varemærke, en solid økonomi og ambitiøse vækstambitioner. Byggekonceptet er industrialiseret og bygningerne opføres som moduler på fabriksanlægget i Vinderup. Produktionen består af ca. 40 tømrere og administrationen af 6 medarbejdere. Flex Modul har en stærk arbejdsmoral og kompetent fagligt højt niveau.

Flex Modul A/S leverer topmoderne individuelt kvalitetsbyggeri, hvor hvert byggeri bliver projekteret og indrettet i tæt samarbejde med arkitekter og brugere. Virksomheden har 20 års erfaring i at bygge f.eks. museer, skoler, institutioner og kontorbyggeri. Link til hjemmeside. Link til video.