Teamleder til kvalitetslaboratoriet på danlind. (ID10674).

Har du en baggrund som laborant, laboratorietekniker eller kemiingeniør, og befinder du dig godt i lederrollen? Vil du arbejde i en markedsledende international virksomhed med høje krav til kvaliteten? Så er det måske dig, vi søger til kvalitetslaboratoriet på danlind.

Job beskrivelse:

Du bliver teamleder for et velfungerende team på 7 laboranter og refererer til QHSE manager. Din arbejdsplads bliver på virksomheden i Hammel, hvor der årligt fremstilles 900 millioner kvalitetstabletter der primært anvendes til opvaskemaskiner og afkalkning.

Kvalitetskontrol er en af de væsentligste opgaver og er fuldt integreret i de forskellige processer. Kontrollen omfatter således hele processen – fra indgangskontrollen af råvarer til den fyldte emballage forlader fabrikken. Det er i dette område dit team primært beskæftiger sig med bl.a. tjek af råvarer, proceskontrol af produktionsprocessen (fysiske/kemiske analyser).

Du har den ledende og koordinerende rolle, tager hånd om produktionsproblemer og er involveret i interne afvigelser og reklamationsbehandlinger. Personaleadministrationen af laboranterne ligger også hos dig, ligesom du tager ansvar for kvalitetsuddannelse og træning af nye produktionsmedarbejdere.

Dine faglige kvalifikationer:

  • En uddannelse som laborant eller laboratorietekniker med kemisk baggrund, eller som kemiingeniør
  • Praktisk erfaring fra en produktionsvirksomhed i procesindustrien eller den kemiske branche
  • Erfaring med kvalitetsarbejde, ønskværdigt hvis du kender til standarder som BRC, ISO og EMAS, dog ikke et krav
  • Ledelseserfaring, god til kommunikation, herunder forandringsledelse og motivering af produktionspersonale
  • Taler og skriver engelsk
  • Flair for IT

Din person:

  • Beslutningsdygtig, selvstændig, målrettet og robust men samtidig imødekommende, nem at gå til, og besidder en god portion humor
  • Bedriver synlig ledelse på ”gulvet” og ikke fra kontoret
  • Struktureret og analytisk, har fokus på løsninger og formår at træffe velovervejede beslutninger og ikke mindst sætte handling bagved

Det praktiske:

Ud over gage iht. kvalifikationer er der adgang til pensions- og sundhedsordning. danlind stiller mobiltelefon, bærbar pc og hjemmeopkobling til rådighed.

Finder du jobbet interessant

Søg jobbet ved at klikke HER

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR navigator, Partner Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345 eller e-mail pl@hrnavigator.dk.

Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Ansøgningerne behandles løbende, og jobbet vil blive fjernet fra vores hjemmeside www.hrnavigator.dk når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse hurtigst mulig.

danlind er en dansk virksomhed med fabrikker i Hammel og Holstebro. I 2017 bliver danlind indlemmet i McBride, der er en af verdens største private label producenter indenfor vaske- og rengøringsmidler. danlinds produktionsapparat omfatter ca. 41.000 kvadratmeter fordelt på to danske fabrikker. Deres set-up sikrer en fleksibel og LEAN-optimeret produktion. Dette understøtter de med en moderne logistikstyring med højt fokus på effektivitet, bæredygtighed og en høj leveringssikkerhed. De er både ordreproducerende og lagerførende for deres kunder ud fra princippet om just-in-time levering. De sender årligt over 1.000 forskellige produkter ud på verdensmarkedet. Læs mere om danlind ved at klikke: HER

2018-05-22T08:39:09+00:00