Spar Nord Roskilde søger privatrådgiver (ID 30109)

Er du en kompetent, har forretningsforståelse, salgserfaring og motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser sammen med dygtige kolleger i et attraktivt markedsområde? Så kan du nu blive en del af en finansiel koncern, der sætter en ære i at tænke nyt med kunden i centrum.

Spar Nord Roskilde oplever en positiv udvikling i kundeantal og forretningsomfang. Der søges derfor en ny kollega til privatkundeteamet, der vil være med til at give kunderne en 5-stjernet bankoplevelse og samtidig indfri bankens ambitiøse målsætninger.

I Spar Nord Roskilde er der i alt 30 medarbejdere fordelt på privat, erhverv og Formuecenter Øst. De sidder alle i samme hus, hvilket gør der er et godt samspil med hinanden og kunderne.

I privatkundeteamet er der 15 medarbejdere, der er gode til at trække på hinandens faglige kompetencer, hvilket bidrager til den bedst mulige bankoplevelse for bankens kunder.

Som nye kollega bliver du ansvarlig for din egen kundeportefølje, som du plejer med løbende kontakt. Herunder vil du naturligt være opsøgende overfor nye potentielle kunder, og at du udbygger din kundeportefølje med tiden.

Hvem er du?  

Du er som person en teamspiller, der er god til at bringe egne og kollegaers kompetencer i spil.

Du er udadvendt og møder kunderne med et åbent sind og et glimt i øjet. Du er god til at tilpasse dig den enkelte kunde, så de oplever en personlig interesse for dem og deres behov for bankløsninger.

Du er god til at gøre eksisterende kunder til dine ambassadører for få den måde at få kontakt til nye potentielle kunder.

Du har sans for gode forretninger og trives godt med stor selvbestemmelse og frihed til at skabe din egen og bankens succes.

Du skal være klar til et job, hvor forandringer er en del af hverdagen og hvor du er klar til at udvikle nye kompetencer, når bankens strategiske tiltag skal implementeres og realiseres.

Vi forventer, at du har en bankfaglig baggrund og har erfaringer med rådgivning til privatkunder indenfor bolig, pension og investering. Vi ser det som en fordel, hvis enten arbejder eller bor i Roskilde og omegn.

Banken tilbyder dig:  

  • Du bliver en del af et kompetent team, der tager ansvar for kunderne og støtter hinanden fagligt
  • Du får mulighed for at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger i din hverdag
  • Du får løbende konstruktiv feedback, så du kan udvikle dig personligt og fagligt
  • Du bliver en vigtig del af at afdelingen får succes med sin forretningsstrategi
  • Du får en række attraktive personalevilkår

Rekrutteringsprocessen

Spar Nord arbejder ud fra værdierne: Kompetent, Ambitiøs, Nærværende og Ordentlig. Håber dette har vakt din interesse og ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte partner Jens Jensen, HR-Navigator, tlf. nr. + 45 22697984 eller jj@hrnavigator.dk, som deltager i rekrutteringsprocessen.

Ansøgningsfrist er den 13. oktober – søg her

Ansøgninger behandles løbende, og stillingen vil blive markeret som besat på vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse snarest muligt.

2017-09-22T10:59:00+00:00