Produktionsteknolog – maskintekniker – ordrebehandler – Østjylland (ID 20401)

Ordrerbehandler – produktionsteknolog –  Østjylland (ID 20401)

K.S.M. Kragelund ApS har i dag ca. 80 ansatte fordelt på godt 12.000 m2 under tag. Med kerneområder inden for svejsning og skæring samt valse-, bukke og save arbejde tilbydes en bred vifte af produkter. Sammen med HEMA udstyr, Kolster spjæld og serviceafdelingen besidder K.S.M. Kragelund ApS en stor viden på mange områder.

Efter et vel gennemført generationsskifte og organisationstilpasning, fortsætter  væksten, og produktionsafdelingen har igen brug for yderligere ressourcer til et meget velfungerende team af ordrerbehandlere.

Vi søger hurtigst muligt en produktionsteknolog med faglig baggrund til ordrerbehandling i produktionsafdelingen.

 

Jobbet:

Du vil sammen med kompetente kollegaer indgå i ordrerafdelingen og varetage følgende opgaver:

  • Klargøre ordre til produktion, herunder tegninger i “Inventor”
  • Planlægge, optimere og ressourcestyre opgaver i produktionen
  • Tilbudsberegning og efterkalkulation
  • Kundekontakt og behandling
  • Relationssalg

Du vil få en travl og afvekslende hverdag med stor indflydelse på egne opgaver. Der er altid plads til nye ideer, og ledelsesstrukturen er flad, erfarne kollegaer er altdi parate til at give en hjælpende hånd.

Du vil få reference til produktionschefen.

 

Forventninger til dig:

Vi forventer, at du har en baggrund som produktionsteknolog eller lignende og gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Du skal have erfaring med de processer som pågår i en smede-og maskinvirksomhed. Det være sig svejsning, skæring, valse, bukke og savning.

Du skal være kompetent, eller have viljen til at blive kompetent i tegneprogrammet ”Inventor” og programmere i ”Bysoft 7”. IT må gerne have din interesse.

Endelig forventer vi, at du tænker ”rigtigt” og udviklingsorienteret, således du kan indgå i et stærkt samspil til dine kollegaer.

 

Det personlige:

Du skal være en åben og kommunikerende person, som i dialogen løser udfordringer med kollegaer og kunder. Herudover skal du være i stand til at indgå i en travl hverdag med både afbrydelser og impulser. Opgaverne er hurtigt skiftende og meget afvekslende, hvorfor du skal være omstillingsparat og fleksibel.

Det er en fordel, hvis du er kreativ og kan se løsninger, som kunden måske ikke selv er i stand til at beskrive. Du må gerne være præget af nysgerrighed, som er afbalanceret med produktivitet og stabilitet.

 

 

Du tilbydes:

Afvekslende job i en stabil virksomhed som vækster. Flad ledelsesstruktur hvor medarbejderne bliver hørt, forslag kommer på bordet og bliver behandlet. Dagligdagen er uformel og inspirerende. Man mærker tydeligt kerneværdierne:

Fleksibilitet – højt serviceniveau – leveringssikkerhed – kompetente medarbejdere – samarbejdsvilje- og evne – medarbejderindflydelse.

Løn aftales efter kvalifikationer, pensionsordning, god kantineordning og aktiv personaleforening.

 

Rekruttering:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Hans E. Fischer, HR Navigator, tlf.: + 45 26857555 eller mail: hef@hrnavigator.dk, som deltager i rekrutteringsprocessen.

Vi holder løbende samtaler, og stillingen vil blive fjernet fra vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Søg jobbet: her

2017-10-02T14:49:57+00:00