Nyhedsbrev – juni 2017

NYHEDSBREV, JUNI 2017
View this email in your browser
Kære kunde, kandidat og samarbejdspartner

Velkommen til vores første nyhedsbrev. Vi vil sende dig nyheder og ekspertviden inden for vores felt 4-6 gange årligt og glæder os til at holde dig opdateret.

HR NAVIGATOR HAR FÅET TILFØRT FLERE RESSOURCER
– læs nærmere nedenfor
WORLD SEARCH GROUP SCANDINAVIA

Vi er glade for at kunne informere dig om, at vi har etableret formelt samarbejde i forhold til internationale opgaver med World Search Group Scandinavia

World Search Group Scandinavia har faste kontorer i Danmark, Norge og Sverige samt samarbejdsalliancer internationalt.

Virksomheden blev etableret i 1982 og har i dag 7 konsulenter, som har assisteret mere end 200 virksomheder i varierende industrier og brancher over store dele af verden. De typiske konsulentopgaver er: Kandidater til bestyrelser, executive og øverste ledelsespositioner.

Vi mener, at vi står godt til hinanden og gensidigt kan supplere hinanden med opgaver og kompetencer, og det betyder flere internationale samarbejdsflader.

UDVIDELSE AF KONSULENTBEMANDINGEN I KØBENHAVN

Vi har tilknyttet Bo Memhave som partner til at styrke vores position i København, på Sjælland og internationalt.

Bo har haft en bred vifte af stillinger inden for ledelse, rådgivning og IT og har international erfaring fra både Europa, Asien og Nordamerika. Dertil har han stor viden og et vedligeholdt netværk indenfor ingeniørrådgivning, projektsalg, IT og biotek/farmaindustrien.

Bo har også stor erfaring med bestyrelsesarbejde, advisory boards samt opkøb og fusioner. Du kan kontakte Bo på bm@hrnavigator.dk eller tlf. 5054 8779.

HR Navigator I Aarhus, Herning, Viborg, København I www.hrnavigator.dk