Erfaren Montageleder/Entrepriseleder. Søgaard Stålbyg. Sjælland. (ID 10316)

Søgaard Stålbyg

For Søgaard Staalbyg søger HR navigator en erfaren montageleder/entrepriseleder.

Et lederjob med frihed under ansvar, hvor din trivsel går hånd i hånd med en teamorienteret kultur, i en virksomhed med styr på de indre linjer. Projekterne er ofte spændende større nybyggerier. Stillingen refererer til indehaver Ole Søgaard.

Søgaard Stålbyg er en ordreproducerende virksomhed, med stor erfaring i fremstilling og montage af alle former for trapper, altaner, bygnings stål m.m. til projekter i hele Danmark. Det er en moderne virksomhed, der består af fleksible medarbejdere med stor faglig stolthed, og da virksomheden samtidig bygger på mange års traditioner, går de ikke på kompromis med kvaliteten. Hos Søgaard stålbyg arbejder man altid med et godt humør, der udmønter sig i et godt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en teknisk uddannelse gerne kombineret med en håndværksfaglig baggrund samt en 3-5 års erhvervserfaring, formodentlig som montageleder, projektleder eller entrepriseleder. Kendskab til byggeri med præfabrikerede elementer i f.eks. stål, beton, træ, glas, aluminium eller lignende. En baggrund som smed er en fordel men ikke et krav. Du har bopæl i fornuftig kørselsafstand til Storkøbenhavn.

Som person er du er selvkørende, robust og har gennemslagskraft. Kommunikation, forhandlingsstyrke, købmandskab samt kendskab til AB92 er vigtige egenskaber. I gennemsnit har du 5-7 byggepladser og mellem 8 og 12 montører i gang, derfor skal du kunne holde flere bolde i luften på samme tid og samtidig bevare overblikket.

Du er flydende i dansk, skriftligt såvel mundtligt.

Arbejdsopgaver:
Som montageleder får du, som tidligere nævnt, ansvaret for montagen på flere projekter, fra opstart på byggepladsen til aflevering. Arbejdsområdet bliver hele Sjælland, men hovedparten af projekterne befinder sig i Storkøbenhavn.

De vigtigste arbejds- og ansvarsområder vil være:
• Sammen med kollegaerne i Højslev medvirke til udarbejdelse af tidsplaner samt opfølgning på projekterne
• Ressourcestyring af personel, materiel samt eventuelle underentreprenører
• Byggepladsstyring i samarbejde med bygherre
• Økonomistyring af montage
• Kvalitetssikring
• Deltagelse i byggemøder, sikkerhedsmøder og møder omkring arbejdsmiljø

Du tilbydes:
• Ansættelse i en dynamisk virksomhed i vækst og udvikling, baseret på en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
• En hverdag hvor din trivsel går hånd i hånd med en teamorienteret kultur og styr på virksomhedens indre linjer
• et job med frihed under ansvar, hvor der er gode muligheder for at udvikle dig sammen med virksomheden som er i vækst
• Gode løn og ansættelsesvilkår der forhandles individuelt

Har du spørgsmål til jobbet: Kontakt venligst HR navigator, Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Sådan søger du:
HR navigator medvirker ved ansættelsen. Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”montageleder/entrepriseleder ID 10316” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Tiltrædelse hurtigst mulig. Vi behandler ansøgningerne løbende. Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist, men at du kan søge, så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk