Systemstærk produktionsingeniør/-teknolog eller IT-ingeniør. (ID 10308)

Samson

For Samson Agro A/S, søger vi en driftsansvarlig IT kyndig til udviklingsafdelingen.

Virksomheden fremstiller tekniske komplicerede produkter, der sælges i ind- og udland med en høj grad af kundetilpasning. En væsentlig forudsætning for effektiv drift er tilgængeligheden til de tekniske produktinformationer, der sikrer brugerne af systemet mulighed for at servicere og vedligeholde deres produkter.

Til dette bruger Samson Agro en særlige webportal, der hurtigt og effektivt giver brugerne adgang til den tekniske dokumentation.

Jobbet:
Som afdelingens nye kollega skal du medvirke til at udvikle, effektivisere og supportere virksomhedens tekniske systemforretningsgange.

Du bliver den driftsansvarlige person for webportalens tekniske informationer. Det vil indebære at de løbende ændringer fra produktudviklingen indsamles, konverteres og uploades til serveren for at sikre den ønskede tilgængelighed. På baggrund af dette, bliver du en del af udviklingsafdelingens supportfunktion, og vil derfor løbende blive involveret i frigivelsen af nye produkter og opdateringer.

Du vil ligeledes blive involveret i flere interne projekter, hvor intensionen er at videreudvikle webportalen, dels med flere applikationer over for Samsons kunder, og dels internt i virksomheden for at optimere de daglige forretningsgange.

Arbejdet vil være alsidigt og indebære en løbende kontakt med flere afdelinger i virksomheden.

Din baggrund:
Du er formodentlig produktions-/ IT-/ logistikingeniør/eller teknolog med sans for IT, herunder har du:
• Erfaring med teknisk komplicerede produkter fra jern- og metalindustrien
• Kendskab til logistik, gerne Dynamics AX, XAL eller lignende, herunder implementeringen af konstruktionsændringer
• Interesse i og erfaring med Microsoft Office, især Excel og eventuel Macro programmering

Vi ser gerne, at du på én eller anden måde gennem dit virke, har fået kendskab til landbrugsmaskiner.

Personlige egenskaber:
• Er god til at søge muligheder og prioritere indsatsen hvor det giver værdi
• God til samarbejde og kommunikation, samt acceptere andres ideer og erfaringer
• Godt humør, overblik, vedholdende og med sans for detaljer

Du tilbydes:
• En spændende stilling med et bredt samarbejde både internt og eksternt
• Et job i en moderne og solid virksomhed med kunder over hele verden. Du arbejder med udviklingen af innovative og miljørigtige kvalitetsløsninger til landbruget, som er blandt verdens bedste
• En lønpakke der matcher dine kvalifikationer

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR navigator, Partner Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Sådan søger du jobbet:

HR navigator medvirker ved ansættelsen. Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”Driftsansvarlig IT kyndig ID 10308” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Obs! Vi behandler ansøgningerne løbende. Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist, men at du kan søge, så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk

SAMSON AGRO A/S blev grundlagt i 1943 og har mange års erfaring i udvikling, produktion og salg af maskiner og redskaber til udbringning af naturgødning i landbruget. SAMSON AGRO A/S er blandt Europas førende producenter af denne type landbrugsteknik, og tilbyder markedsførende teknologi på flere områder. Det er også en af grundene til, at SAMSON AGRO A/S i de seneste 25 år har opnået en meget stor markedsandel i Nordeuropa – men også i mange andre europæiske lande med stor landbrugsproduktion. SAMSON AGRO A/S har hovedkontor og produktion i Viborg, og har ansat omkring 160 medarbejdere. Læs mere om virksomheden på www.samson-agro.com