Salgssupporter og ”blæksprutte”. Tysk, russisk og dansktalende. (ID 10321)

Samson
Motiveres du af en dagligdag med stor alsidighed i dine arbejdsopgaver? Har du erfaring som kontorassistent, og trives du som ansvarsfuld, udadvendt og serviceminded blæksprutte i et internationalt miljø? Så læs videre her…

Din arbejdsplads vil være i Samson Agros hovedkvarter i Viborg, hvor du tilknyttes Sales Support. Jobbet er en fuldtidsstilling, og du bliver en del af et velfungerende team på 4.

Om jobbet:
Der vil være mange typer administrative opgaver forbundet med stillingen, herunder både udviklingsorienterede og driftsorienterede. Du samarbejder eksternt med sælgere og kunder på dine markeder, og internt i virksomheden med f.eks. salg, marketing, produktion og lager. Dine vigtigste opgaver vil imidlertid være:
• Administrativ support til sælgere
• Support til målrettede marketingskampagner
• Ordrebehandling, fakturering og kreditering i forbindelse med salg af maskiner og reservedele
• Styring og prioritering af henvendelser på Samson e-mailen
• Styring af ordrer på webshoppen
• Support, og eventuel deltagelse, på udvalgte messer
• AD HOC opgaver

Din profil:
For at få succes i jobbet skal du være en ’allrounder’. Du har formodentlig en uddannelse inden for økonomi og/eller salg. Har du erfaring med support i en salgsorganisation, vil det være et plus.

Da der som regel er mange bolde i luften på én gang, evner du at bevare overblikket. Du arbejder struktureret, har analytisk sans, har forståelse for salgsmekanismer, er resultatskabende og har fokus på service og samarbejde.

Sprogligt behersker du russisk, tysk og dansk på et højt niveau i skrift og tale. Det er et krav at du har erfaring med Office pakken og Dynamics AX (Axapta) eller tilsvarende system. Du har bopæl i rimelig afstand til arbejdspladsen.

Du tilbydes:
• Job i en international og danskejet virksomhed med et stærkt varemærke, en solid økonomi og ambitiøse vækstambitioner
• En spændende alsidig stilling.
• Gode kolleger i et frisk og uformelt arbejdsmiljø, med muligheder for selv at præge din arbejdsdag.
• En lønpakke der matcher dine kvalifikationer

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR navigator, Partner Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Sådan søger du jobbet:
HR navigator medvirker ved ansættelse. Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”Salgssupporter ID 10321” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Obs! Vi behandler ansøgningerne løbende. Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist, men at du kan søge så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk

SAMSON AGRO A/S er blandt Europas førende producenter af maskiner og redskaber til udbringning af naturgødning i landbruget, og tilbyder markedsførende teknologi på flere områder. Virksomheden, der har hovedkontor og produktion i Viborg, har omkring 170 medarbejdere. SAMSON AGRO A/S – Growing Together. Læs mere på www.samson-agro.com