Salgskonsulent. Facade- og lukningsentrepriser til projektmarkedet. (ID 10242)

Virksomheden
HSHansen a/s er Nordens førende virksomhed inden for facade- og lukningsentrepriser i glas og aluminium, med afdelinger i Aarhus, København, Esbjerg og Lem. Virksomheden er en del af HansenGroup, som beskæftiger ca. 650 ansatte med selskaber i seks lande. Læs mere på www.hshansen.dk

Jobbet
Du er med til at sætte dit fingeraftryk på byggeriet i Danmark. Du refererer til salgs- og marketingschefen og bliver en del af et velfungerende salgsteam. Salgsdistriktet er Sjælland & Fyn, hvor du bearbejder både eksisterende og nye kunder på projektmarkedet. Du skal være indstillet på en del kørsel, da du formodentlig er op til 2 dage om ugen på kontoret i Aarhus.

Din profil
• Du har en relevant uddannelse inden for byggefaget, formodentlig som ingeniør, konstruktør eller byggetekniker, eller har på anden måde oparbejdet erfaring og vist resultater.
• Kendskab til facadebranchen eller profilsystemer indenfor vinduer, døre og facader vil være en stor fordel, men er ikke en betingelse.
• Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling i projektsalg, og rimelig hurtigt er selvkørende.

• Du har ud over et godt salgsgen forstand på økonomi og AB92, og er inde i betydningen af kontrakt- og aftalemæssige forhold, som er en del af hverdagen.

• Du er fortrolig med IT.

Som person er du professionel og supporterer altid kunderne med en positiv indstilling. Du arbejder selvstændig, struktureret og er god til at håndtere mange informationer. Du har et godt drive og viser engagement, målbevidsthed og gennemslagskraft.

Vi tilbyder
Et job i en stærk virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og kendetegnet af en flad ledelsesstruktur. Man arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar. Din faglige udvikling tilgodeses gennem samarbejde, erfaringsudveksling og uddannelse. Lønpakken, som omfatter firmabil, vil blive forhandlet på konkurrencedygtige vilkår.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet og virksomheden, kan du kontakte partner Poul Lauridsen, fra HR navigator, på tlf. 2841 2345 eller på mail pl@hrnavigator.dk

Enhver henvendelse behandles fuldt fortroligt!

Når du søger jobbet
Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”ID 10242 – Salgskonsulent” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk
Obs! Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Jobbet kan søges så længe annoncen er aktiv på vores hjemmeside.