Salgschef med drive og teknisk baggrund. Vestjylland (ID 10254)

Vandbehandling. Offentlige- og private kunder.

Stjernholm A/S har siden 1997 leveret gennemtænkte tekniske løsninger til vandbehandling på vandværker, i kloaksystemer og på rensningsanlæg, og skabt merværdi for kunderne. Firmaet der har 19 medarbejdere, har hovedkvarter i Ringkøbing og afdelinger i Østjylland og på Sjælland.

Stjernholm A/S er præget af en flad organisation, samt åben og ærlig kommunikation baseret på viden og høj teknisk faglighed. Stillingen som salgschef er oprettet som en udvidelse af den nuværende organisation.

Salgsafdelingen har hidtil været ledet af indehaveren og grundlægeren, der fremadrettet ønsker at koncentrere sig om produktudviklingen. Salgsafdelingen består af 1 intern og 3 eksterne sælgere, men allerede nu er der planer for udvidelse af staben på internt salg.

Salgschefen får arbejdsplads på kontoret i Ringkøbing, men har også kontakt til de andre afdelinger. Du får ledelsesansvaret for interne og eksterne sælgere, samt ansvaret for at udvikle salget på det danske marked sammen med eksisterende kunder og for at etablere nye kunderelationer. Derudover skal der udarbejdes strategier, budgetter og salgsmål for det danske marked.

Indledningsvis skal du koncentrere sig om internt salg, for derigennem at komme godt ind i virksomhedens produkter og procedurer, i den fase er du selv operationel i forbindelse med tilbudsgivningen. Du arbejder ligeledes tæt sammen med udvikling, produktion og service med henblik på at tilbyde de rigtige løsninger for kunderne.

Stillingen er således både operationel og strategisk, idet du vil få mulighed for at højne kvaliteten af de salgsmæssige indsatser, ligesom du kan præge virksomhedens udvikling i forhold til produkter og nuværende og kommende markeder. Samtidig vil du som spillende træner, få egne kunder og have kontakt til underleverandører og rådgivere.

Den ideelle kandidat har en faglig teknisk relevant uddannelse suppleret med kommerciel erfaring. Du har erfaring med værdibaseret projektsalg, gerne fra en ordreproducerende virksomhed. Det er ikke et krav, men vil absolut være et plus, hvis du har erfaring fra samarbejde med rådgivere samt har kendskab til beslutningsprocessen på både offentlige og private renseanlæg, kloaksystemer og på vandværker.

Du tilbydes en spændende arbejdsplads med masser af muligheder for at udvikle dig selv. Virksomheden lægger stor vægt på, at deres medarbejdere trives og altid er opdaterede inden for branchen. Der tilbydes attraktiv fast løn, pensionsordning etc.

Tiltrædelse
Gerne snart. Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt Poul Lauridsen på 28 41 23 45 eller Mogens Brock på 20 71 95 51. Enhver henvendelse behandles fuldt fortroligt!

Når du søger jobbet
Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”ID 10254 – Salgschef” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk eller mbr@hrnavigator.dk

OBS! Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Jobbet kan søges så længe annoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk

Stjernholm A/S indtager en central rolle i markedet for vandbehandling på både offentlige og private renseanlæg, kloaksystemer og på vandværker i hele landet. De bruger den nyeste viden aktivt og arbejder løbende med at bringe ny viden ind i deres løsninger, således at de altid sikrer kunden finansiel værdi. Stjernholm A/S råder over en velfungerende maskinpark og en særdeles kvalificeret medarbejderstab med stor erfaring indenfor renseanlæg, pumpestationer, vandværker osv. Hos Stjernholm er ”Gensidig respekt” grundlæggende nøgleord, hvilket bl.a. afspejles i åben og ærlig kommunikation baseret på viden og kompetencer. De er altid med, når der sker noget i branchen og optræder derfor ofte på messer, udstillinger, kurser og i medierne.