Revisor med egen kundeportefølje søges til kontorfællesskab i Helsingør (ID 30105)

 

 

Virksomhedsprofil

Kontorfællesskab med fire revisionsvirksomheder – beliggende i nye og moderne lokaler i Helsingør, med udsigt til havnen og Øresund. På adressen er samlet kompetente medarbejdere og revisorer med mange års erfaring. Der er fokus på at have kunden i centrum og som et professionelt revisorfirma, der varetager al regnskabsudarbejdelse og kan rådgive på andre områder med den faglige viden inden for revisorfaget. Revisionsfirmaet tilbyder på denne måde det bedste inden for revisorfeltet, kombineret med brugen af den nyeste teknologi indenfor revision som gør, at kunder får en nutidig, en nærværende og professionel revisor.

Bliv en del af revisionsfirmaet

De nuværende selvstændige revisionsfirmaer søger en ny partnerkollega. Du sidder måske i dag med egen kundeportefølje i et større revisionsfirma eller som selvstændig revisor og har lyst til at drive din revisionsforretning i et fællesskab med andre. Det er der mulighed for her. Internt fungerer partnerne som en virksomhed med fælles medarbejdere, it-systemer, kvalitetsstyringssystem, skatteprogrammer m.m. samt faglig sparring i et team af erfarne godkendte revisorer.

Lokalerne er lyse med alle nødvendige installationer mv. Der er gode parkeringsforhold for kunderne lige udenfor døren.

Du vil med det samme blive en del af ledergruppen.

Der tilbydes gode opstartsbetingelser.

Rekrutteringsprocessen

Ønsker du yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte partner Jens Jensen, HR-Navigator, mobil + 45 22 69 79 84, som deltager i rekrutteringsprocessen. En kort motiveret ansøgning og CV sendes til jj@hrnavigator.dk.

Søg her

Tiltræden i partnerskabet snarest muligt.