Quality Assistant – Vikan A/S – Skive (ID 20382)

QA – Vikan A/S -Skive (ID 20382)

Quality Assistant – Vikan A/S – Skive (ID 20382)

Vikan er en af verdens førende producenter af hygiejniske og effektive rengøringsløsninger til fødevare- og sundhedssektoren. Vikan A/S er en dansk virksomhed, som beskæftiger ca. 225 medarbejdere og eksporterer til mere end 70 lande og har datterselskaber i form af produktion og salgsselskaber i ind- og udland. Virksomheden har stort fokus på innovation, kundeservice og høj kvalitet, , som betyder, at Vikan er det foretrukne valg inden for såvel farvekodede hygiejniske rengøringskoncepter som effektive microfiber rengøringsløsninger.

Vi søger en erfaren Quality Assistant til en nyoprettet stilling i vores kvalitetsafdeling

Jobbet:

Du får en hverdag, hvor du sammen med dine kollegaer skal medvirke til at understøtte kvalitetsafdelingen i drift og udvikling af ledelsessystemerne samt foretage løbende kontrol og afhjælpning ved afvigelser internt og eksternt hos leverandører.

Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver, som vil være varierende og meget afvekslende. Du skal varetage intern og ekstern audit, indsamle data samt foretage test og afprøvning i forbindelse med forbedringstiltag i produktion og i lagerfunktionen.

Det vil blive din opgave at dokumentere, f. eks forbrug af kemikalier, forbrugsdata på gas, el, affald, transport mv. I forlængelse heraf skal du skal håndtere forbedringstiltag.

Du vil få reference til vores Quality & Environmental Manager.

Forventninger til dig:

Din baggrund og uddannelse er ikke afgørende. Vi lægger mere vægt på, at du har erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed.

Vi forstiller os, at du har 3-5 års erfaring fra job som kvalitetsassistent og har erfaring med intern og ekstern audit, hvor sidstnævnte udføres hos leverandører.

Sprogligt er du flydende på dansk og engelsk i både tale og skrift, ligesom du behersker MS Office programmerne.

Herudover efterspørger vi:

–          Kendskab til ISO 9001 og ISO 14001

–          Erfaring fra produktionsvirksomhed

–          Dialog og kommunikationserfaring med faglærte og ufaglærte medarbejdere

Det personlige:

Vi efterspørger en ny medarbejder, som er kendetegnet ved at være: struktureret –  målrettet – selvstændig og proaktiv. Du skal være i stand til at se forbedringspotentiale og -muligheder.

Din tilgang til opgaver og andre mennesker skal være positiv, og du må gerne have et smittende humør, også når opgaverne bliver rutine. Du skal have det godt med at blive målt mod aftalte og veldefinerede succeskriterier, ligesom du skal sætte en ære i, at opgaver afleveres til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Kort sagt – du stræber efter at indfri forventningerne til dig, og dit arbejde er præget af det samme høje kvalitetsniveau, som Vikan stræber efter i alle processer.

Når situationen kræver det, er du fleksibel og yder den nødvendige indsats for at nå i mål.

Du tilbydes:

Du tilbydes en plads på holdet i en international vækstvirksomhed med en stærk virksomhedskultur, der understøtter videndeling og personlig udvikling. Din hverdag bliver international, og du vil opleve en åben informationskultur i en moderne virksomhed. Dine kommende kollegaer er stolte og dedikerede, og virksomheden har visioner og en klar vækst strategi.

Løn og pensionsforhold aftales på markedsvilkår.

Rekruttering:

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Partner Hans E. Fischer, HR Navigator, tlf. + 45 26857555 eller mail: hef@hrnavigator.dk, som deltager i rekrutteringsprocessen.

Send din ansøgning hurtigst muligt, hvis du vil have en plads på et vinderhold. Vi behandler ansøgninger løbende og vil markere jobbet som besat, når den rette kandidat er fundet.

Søg jobbet: her