Projektleder med erfaring – energiforsyning – engrosmodel – Thisted (ID 20315)

Projektleder med erfaring – energiforsyning – engrosmodel – Thisted (ID 20315)

Thy Mors Energi er i fuld gang med at indrette systemer, forretningsgange og procedurer til de fremtidige krav og udfordringer på energimarkedet. I foråret 2016 skal Thy Mors Energi være parate til at overgå til ”Engrosmodellen” ligesom andre forsyningsselskaber.

Vi søger en projektleder med erfaring, som kan tage ansvar for at sikre projekterne fra start til implementering for projekterne ”Engrosmodellen” og ”NetSam Scada” overvågningssystem.

Jobbet:

Vi forstiller os en projektlederopgave, som tidsmæssigt vil strække sig over ca. 12 måneder. Du skal tage projektledelsen i et samspil med berørte aktører i organisationen. Udarbejde projektplan, styre deadlines, følge op på og tilrette arbejdsprocesser, således de opfylder kommende krav.

IT- mæssigt skal systemerne etableres eller tilrettes, hvilket kan være en kompleks opgave.

I forbindelse med projektet, skal der løbende rapporteres til ledelsen.

Forventninger:

Du har erfaring med ledelse af komplekse projekter. Dit teoretiske fundament er på plads, og du har erfaring og haft succes med datamigrering.

Du har erfaring med:

*Prince 2 som projektstyringsværktøj.

*Teknisk projektledelse

*Initiering, analyse, udvikling og implementering

*Udvikling og eksekvering af forandringsprocesser

*Forsyningsbranchen

Målrettethed i et relativt højt arbejdstempo vil være et must for at indgå i den proces som den øvrige organisation befinder sig i. Der er en meget skarp deadline og en klar forventning til succes.

 

Det personlige:

Du skal være en visionær, strategisk og vedholdende type, som er i stand til at reflektere over udfordringerne og samtidig bevare strukturen i opgaven. For de implicerede skal du være motivator og sikre den nødvendige indsats, for at nå i mål til aftalt tid.

Du tilbydes:

Du tilbydes en udfordring og en spændende opgave, som du kan drage nytte af på din videre vej i karrieren. Specielt inden for energisektoren, som også i fremtiden vil efterspørge lignende erfaring og kompetencer.

En opgave med stor afveksling, som eventuelt kan løses part-time på konsulentvilkår.

Andet:

  • nsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Partner Hans E. Fischer, HR Navigator, tlf. + 45 2685 7555, som deltager i ansættelsesprocessen.

Send din ansøgning hurtigst og CV hurtigst muligt til hef@hrnavigator.dk mærket ”Projektleder/engrosmodel ID 20315”. Vi arbejder hurtigt i denne sag, hvorfor vi hellere ser din ansøgning i dag end i morgen.

Da vore stillinger optræder på flere jobportaler, som arbejder efter forskellige retningslinjer, er der ikke anført nogen ansøgningsfrist. Stillingen vil blive fjernet fra nettet og vores hjemmeside, når den er besat.