Projektleder – Ingeniør/maskinmester/el installatør – elevatorer, lifte og rulletrapper – Østjylland (ID 20357)

Projektleder – Ingeniør- maskinmester- el installatør – elevatorer, lifte og rulletrapper – Østjylland (ID 20357)

MR motech – Movement Technology, Odder er branchens hurtigst voksende firma med et omfattende produktprogram indenfor elevatorer, handicaplifte samt rulletrapper. Vi er som eneste i branchen ”Triple” ISO 9001 certificeret til service, installation og produktion.

MR motech er leverandør til nogle af byggeriets største og højt profilerede opgaver. P.t. er det Metro, Carlsberg byen, Byens Bro i Odense, Retten i Aarhus, Nyt Havnecenter i Aarhus, Maersk boreplatforme og bolig og domicil byggeri. I 2016 er levering af handicaplifte startet, så vi nu kan tilbyde ”One Stop Shopping” indenfor tilgængelighed til bygninger.

 Fokus er på kundespecifikke løsninger i god kvalitet, med levering  til kunder overalt i Danmark og i Grønland

Jobbet:

 Som projektleder er du ansvarlig for dokumentation og bestilling af dele hos underentreprenører koordineret med kunderne.

Samspillet med kunderne vægtes særdeles højt, og er afgørende for os, at kunderne føler sig vigtige.

Arbejdsopgaverne er mangeartede, og meget afvekslende. Et vigtigt element er afklaring og løsningsvalg med kunder og leverandører. Når ordren er aftalt, overdrages opgaven til logistikafdelingen.  Grundet  kompleksiteten er projektlederen inde over til produktionen påbegyndes.

Vedligehold af ISO-certificering og daglig anvendelse af ISO-styrende processer må gerne falde naturligt for dig.

Opgaverne løses i et tæt samspil med kompetente og dygtige kollegaer, og der vil være støtte at få både internt og fra eksterne faste samarbejdspartnere.

I perioder vil der være deadlines fra flere sider og fra forskellige projekter på samme tid, så du skal trives  i krydspres, og med at have ”flere bolde i luften”.

Du vil indgå i et erfarent projektlederteam med reference til Projektdirektøren. Oplæring vil naturligvis blive givet meget høj prioritet og foregå såvel internt som hos eksterne samarbejdspartnere.

Forventninger til dig:

Din baggrund er fra byggebranchen som ingeniør, konstruktør, projektleder, maskinmester, el-installatør eller lignende. Du må gerne have erfaring fra entreprenørbranchen eller som faglært med efterfølgende uddannelse eller erfaring. Erfaring med elevatorer er en fordel, men en intensiv oplæring vil naturligvis blive tilbudt

Vi ser gerne en ambitiøs indstilling, hvor dit engagement gør dig til en efterspurgt kollega, når projekter skal bemandes. Du skal være en holdspiller, da kulturen er præget af tværfagligt samarbejde.

Det personlige:

Du er god til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt, og da vi indkøber i et internationalt miljø, er det en nødvendighed med gode engelskkundskaber.

Du skal være i besiddelse af en god portion fleksibilitet og have en åben og ærlig kommunikation.

Det siger sig selv, at samarbejdsevnerne skal være på plads, da du får opgaver på tværs af forretningsenheder, fagområder og geografi.

Du tilbydes:

En plads i en virksomhed i stor vækst med en uformelt omgangstone og et fagligt miljø, hvor du altid har dygtige kollegaer at sparre med.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og fleksibelt på attraktive markedsvilkår.

Andet:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Hans E. Fischer, HR Navigator +45 2685 7555 eller mail hef@hrnavigator.dk, som deltager i rekrutteringsprocessen.

Både personer med relevant erfaring og nyuddannede er velkomne til at søge. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse snarest.

Ansøg: her

Vi behandler ansøgninger løbende og stillingen vil blive markeret som besat på vores hjemmeside og taget af nettet, når den er besat.