Maskinfører- Forsyningsoperatør (ID 20224)

Maskinfører – Forsyningsoperatør til entreprenørhold – MES a. m. b. a – Brande

MES NET A/S har travlt og søger 2 medarbejdere, som kan bidrage og deltage i de mange opgaver, som skal varetages. Det drejer sig om til nedlægning af el/fiber kabler, maskinførerarbejde, brolægning og underpresning samt hjælp til 60 kV eftersyn på master og linjer.

Jobbet:

Det er et afvekslende job med mange forskellige opgaver. Du skal sammen med andre deltage og varetage følgende opgaver og funktioner:

  • Som maskinfører forestå gravning af el og fiber kabler.
  • Deltage i arbejdet på 60 kV og 10 kV transformerstationer.
  • Arbejde i højden i forbindelse maste/linje eftersyn af 60kV luftledning.
  • Udføre skovarbejde i forbindelse med linje eftersyn.
  • Dialog med lodsejere.
  • Forestå klargøring til styrede underboringer.

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har erfaring med ovenstående arbejdsområder, samt at du har kørekort til B, C, D, E og gerne certifikat til 25 tonsmeter kran. Ligeledes forventes det, at man har gennemgået ‘Vejen som arbejdsplads’. Hvis du har erfaring fra lignende job, vil det selvfølgelig være en fordel.

Forventninger til dig:

Vi arbejder i teams, hvorfor du skal have gode samarbejdsevner, samtidigt med at du kan arbejde selvstændigt med ansvar for egne projekter.

Du må gerne have gåpåmod og gå foran og tage fat, også når det gælder hårdt fysisk arbejde.

Du kan blive involveret i flere opgaver ad gangen, hvorfor du skal være i stand bevare overblikket og rumme mange forskellige udfordringer.

Vi forventer, at du selv kan finde løsninger. Endelig skal du skal have ordenssans og være omhyggelig med dit arbejde til sikring af kvalitet og service.

Fremtiden:

På sigt skal du være villig til at indgå i el- vagten, og kunne tilkaldes uden for normal arbejdstid i forbindelse med fejl på el-nettet.

Du vil modtage sidemandsoplæring på el og fibernettet, ligesom du skal være indstillet på at tage ”Forsyningsoperatøruddannelsen”, hvis det kræves.

Yderligere oplysninger:

Du aflønnes efter kvalifikationer. Har du spørgsmål eller ønsker en uddybning af ovenstående, er du velkommen til at kontakte Drift- anlæg og Fiberchef, Ole Damgaard tlf. 2528 1702, eller Henrik Andersen tlf. 2528 1721.

Vi vil gerne se dig ansøgning hurtigst muligt og senest den 10. marts 2014 på følgende mailadresse: od@mes.dk. Vi holder løbende samtaler med de indkomne ansøgere.