Ledelse – VVS – ingeniør – maskinmester – Midtjylland (ID 20388)

På vegne af en af de store erhvervsskoler i Region Midtjylland søges en visionær og målrettet leder til at stå i spidsen for uddannelserne i VVS området.

Jobbet:

Ledelsesopgaven er både udfordrende, interessant og spændende og indeholder flere elementer af involvering. Der er tale om direkte personaleledelse, ledelse gennem andre, elevmotivering, planlægning, udvikling, økonomi, styring etc.

Du vil blive udfordret på følgende områder:

  • Direkte personaleledelse af 10 medarbejdere
  • Økonomi- og budgetansvar for afdelingen
  • Planlægning og drift af afdelingsaktiviteter
  • Faglig og pædagogisk udvikling
  • Udfordre og udvikle afdelingens elever

Din frihedsgrad bliver stor, og du vil sidde for bordenden omkring de daglige beslutninger, som i øvrigt afstemmes i et samspil med ledelseskollegaer i andre afdelinger.

 

Forventninger til dig:

Vi forventer, at du har en faglig relevant uddannelse og et ledelsesmæssigt afsæt, som stiller dig solidt i samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere. Har du kendskab til uddannelsessystemet eller har erfaring med samarbejdet i erhvervsskolesammenhæng, er det en fordel, men ingen betingelse.

Du skal være tydelig i din ledelse, og gennem ordentlighed og tydelighed bidrage til positivitet, motivation og udvikling af afdelingens aktiviteter.

Vi forventer, at du siger din mening og spiller med omkring skolens mål- og strategier.

 

Det personlige:

Du skal drives af at skabe udvikling og resultater, og motiveres af at ”flytte” medarbejdere og elever i den rigtige retning og dermed opnår succes.

Vi forventer en analytisk, kommunikerende og vedholdende person, som har modet til at udfordre og blive udfordret. Du skal virke overbevisende, og du skal via din gennemslagskraft sikre, at målene bliver opfyldt i et tæt samspil med dine medarbejdere.

 

Du tilbydes:

Muligheden for at arbejde med morgendagens arbejdskraft og blive en del af en højpolitisk dagsorden på uddannelses-og arbejdsmarkedsområdet.

Hertil kommer, at du vil få frihed, indflydelse, fleksibilitet og en tydelig rolle, hvor du har stor mulighed for at blive værdsat og succesfuld.

Lønnen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation i lønramme 32. Den tilknyttede pensionsordning er særdeles attraktiv.

Rekruttering:

Har du spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte HR Navigator, Partner Hans E. Fischer, tlf. +45 2685 7555 eller mail: hef@hrnavigator.dk

Vi har travlt i denne sag og behandler ansøgninger løbende. Så sendt din ansøgning hellere i dag end i morgen.

Ansøg: her