Konsulent – rådgiver – formidler – sælger (ID 20387)

 

For kunde som udbyder et avanceret, men brugervenligt IT system, som hjælper boligorganisationer, boligadministratorer med at varetage til- og frameldinger til forsyningsselskaber på vegne af lejerne søges konsulenter.

Vi leder efter overbevisende og troværdige rådgivningskonsulenter, som kan repræsentere og etablere aftaler med boligselskaber, private udlejere og administratorer, således disse kan etablere en lettere og smidigere arbejdsgang og imødekomme krav om effektivisering.

 

Ansvar og job:

Du vil få en høj grad af selvstændighed og frihed med base fra din hjemmeadresse. Dit ansvar bliver, at passe en nærmere bestemt og aftalt portofolio i et geografisk område. Samarbejdspartnerne skal bearbejdes, plejes, og der skal etableres langvarige relationer og dermed solide samarbejdsaftaler.

Vi vil fordele markedet med udgangspunkt i din hjemmeadresse. Din dagligdag vil bestå af etablering af besøgsaftaler- altså mødebooking, gennemføre kundebesøg, etablere samarbejdsaftaler, dyrke nye kontakter.

Du vil selvfølgelig få men grundig introduktion og oplæring i produktet.

Din fornemste opgave bliver af rådgive – ikke sælge – da systemet stilles vederlagsfrit til rådighed for brugerne.

 

Baggrund og forventninger:

Din baggrund, alder og uddannelse er ikke så afgørende. Det afgørende er, at du kan skabe langvarige og gode relationer, at du er dedikeret og viser engagement med det du beskæftiger dig med.

Det er helt nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, således du selv kan organisere dine besøg og din daglige indsats på en effektiv måde.

Har du i forvejen et deltidsjob eller andet, vil vi være åbne for at drøfte en aftale på deltid.

Vi forventer, at du har alle ”den gode sælgers” egenskaber, herunder at drive dig selv i retning af de aftalt mål.

Målgruppen er veldefineret og møderne skal gennemføres med nøglemedarbejdere fra vore samarbejdspartnere.

 

Du tilbydes:

En seriøs honorering med fast honorar og en særdeles attraktiv bonusaftale. På sigt mulighed for ejerskabsandel. Kørsels- og bilordning efter aftale.

Du vil blive målt på indsats og resultater og blive honoreret herfor.

Vi sørger for, at du står godt rustet til dit første kundebesøg, ligesom der undervejs i processerne altid vil være rådgivning, sparring og erfaren deltagelse i dine kundebesøg, efter nærmere aftale.

 

Rekruttering:

Har du spørgsmål til jobbet eller vil du vide mere om målgruppen etc., er du altid velkommen til at kontakte Partner Hans E. Fischer, HR Navigator. Tlf. + 45 26857555 som deltager i rekrutteringsprocessen.

Vi holder løbende interview med relevante kandidater, og vil tage stillingen af vores hjemmeside, når rette kandidater er fundet.

Søg jobber: her