Tilbudschef. Fra renoveringsopgaver til prestigebyggerier og nye landemærker. Aarhus. (ID 10325)

hshansen

Har du ledelseserfaring fra byggebranchen, og er du vant til at lave kalkulationsarbejde og tilbud? Så er her stillingen for dig hos HSHansen, som i dag er Nordens førende facade- og lukningsentreprenør.

Fra renoveringsopgaver til prestigebyggerier og nye landemærker.
Tilbudsafdelingen kalkulerer opgaver der spænder fra renoveringsprojekter til nogle at de nye største danske prestigebyggerier og landemærker, som f.eks. Niels Bohr Bygningen, Royal Arena, Marknagil Education Center og Sfinxen for bare at nævne nogle.

Som HSHansens nye tilbudschef har du ansvaret for beregnerteamet, ligesom du også står for at lave kalkulationer og tilbud i mellemstore og store projekter. Dermed kommer din store faglighed i høj grad i spil, for du skal blandt andet bruge din egen forståelse for kalkulationer og tilbud til at lede og udvikle medarbejderne.

Dine hovedopgaver bliver:
• Daglig ledelse og udvikling af dit team på 5 dygtige tilbudsberegnere
• Udarbejdelse af kalkulationer og tilbud i forbindelse med licitationer, underhåndsbud og andre kundespecifikke henvendelser
• At bidrage med strategi til markedstilgang og tilbudsgivning
• At vurdere projekter ud fra foreliggende materiale og dialog med dit team
• Sparring med teamet og faglig støtte, når medarbejderne udarbejder tilbud

Du får din daglige gang på deres kontor i Aarhus i et velfungerende salgs- og tilbudsteam. Her vil du referere til salgs- og marketingchefen og medvirke til den videre udvikling af afdelingen, herunder også videreudvikling af tilbuds- og kalkulationsværktøjer, opsamling af læring, deltagelse i ERFA og lignende.

Din solide baggrund i byggebranchen
Du har 3+ års erfaring med kalkulation og personaleledelse fra byggebranchen. Det er vigtigt, at du kommer med disse to ting i bagagen, da du skal være i stand til at lede teamet fra starten af. Vi forestiller os, at du er uddannet som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende. Det er en stor fordel med erfaring fra en entreprenørvirksomhed og/eller med kalkulation på total- og/eller hovedentrepriser. Du har gode IT-kundskaber, fx i AutoCAD, MS Office og MS Project.

Din person
• Tænker kreativt og logisk samt kommer med løsningsmuligheder, der kan gøre en sag til en ordre
• Ambitiøs på dine egne og vores vegne. Du vil gerne udvikle dig yderligere både fagligt og ledelsesmæssigt
• God til at kommunikere på flydende dansk, men du behersker også engelsk i skrift og tale
• I stand til at agere proaktivt, arbejde på tværs af virksomheden og sikre involvering af andre teams i projekterne, når der er brug for det
• I besiddelse af godt entreprenørskab og en velfunderet byggeteknisk forståelse

Finder du jobbet interessant bedes du sende dit CV, mærket ”Tilbudschef ID 10325” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt partner Poul Lauridsen på 2841 2345 eller e-mail pl@hrnavigator.dk
Obs! Stillingen ønskes besat hurtigst mulig. Vi behandler ansøgningerne løbende. Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist, men at du kan søge så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk

Hos HSHansen bliver du en del af en virksomhed, der har fulgt med tiden siden grundlæggelsen i 1909. I dag er de Nordens førende facade- og lukningsentreprenør med afdelinger i Aarhus, København, Esbjerg, Lem og Oslo, og de arbejder med nytænkende, spændende og avancerede projekter helt op i den trecifrede millionklasse.