HSEQ Manager – international virksomhed i vækst – Vikan A/S – Skive (ID 20407)

International HSEQ Manager med dokumenterede resultater som ansvarlig for sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet.

 

Nøglerolle i spidsen for et strategisk fokusområde

Sikkerhed og kvalitet er højeste prioritet hos Vikan, så du får en nøgleposition med en bred kontaktflade internt og eksternt. Du bliver ansvarlig for et kvalitetsteam med yderligere 2 erfarne kvalitetsmedarbejdere og får reference til vores Group Supply Chain Director. Du vil blive udfordret med mange spændende opgaver af drifts- og udviklingsviklingsmæssig karakter, herunder samarbejde på tværs af organisationen og værdikæden. Dine primære fokusområder bliver:

  • Sikring af kvaliteten i produktionen og i de administrative processer, herunder vedligeholdelse og udvikling af kvalitetssystemer og ISO-certificeringer
  • Udvikling af Health & Safety og etablering af værktøjer herfor
  • Styring og sikring af processer for nye produkter og råvarer, herunder test af materialer og produkter
  • Reklamationshåndtering samt struktur og standard for proceduren
  • Arbejdsmiljøorganisationen
  • Metodeanvendelse til struktureret og effektiv problemløsning
  • Gennemførsel audits internt og eksternt hos leverandører – gennemføre korrigerende tiltag
  • Udarbejdelse af relevante og nødvendige rapporter til fremlæggelse i ledelsesgruppen

 

International profil med dokumenterede resultater i rollen

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, kommer med en god metode-og værktøjskasse og kan dokumentere resultater som HSEQ Manager. Du har erfaring med produktionsvirksomheder, hvor sikkerhed og kvalitet har været topprioritet, og måske har du erfaring fra plastindustrien.

Dit fundament er godt og sikkert med stor kompetence i ISO Standarder 9001 – 14001 – herunder ny standard 2015.

Igennem dit tidligere virke har du skabt resultater som en respekteret rollemodel for organisationen.

Med kunden i centrum varetager du rapporter, oplæg og behandling af kundereklamationer sagligt, professionelt og på engelsk. Du behersker derfor engelsk i skrift og tale på et højt niveau.

Du er en dygtig kommunikator med meninger og gennemslagskraft. I dit arbejde er du struktureret og analytisk, samtidig med at du udviser stærkt lederskab, hvor du går i front og inspirerer og motiverer dine medarbejdere og samarbejdspartnere i organisationen.

Du har det godt med at være synlig og gå i dialog med medarbejderne i produktionen, og begår dig godt på alle niveauer i organisationen. Endelig er du vedholdende, f.eks. i forbindelse med udvikling af kvalitetssikring og styring.

 

Du får en plads på holdet i en international vækst-virksomhed

Som medarbejder hos Vikan vil du opleve en stærk virksomhedskultur, der understøtter videndeling og personlig udvikling. Din hverdag bliver international, og du vil opleve en åben informationskultur i en moderne virksomhed. Dine kommende kollegaer er stolte og dedikerede, og virksomheden har visioner og en klar vækststrategi. Løn og pensionsforhold aftales på markedsvilkår.

 

Ansøgning

Processen varetages af konsulentvirksomheden HR Navigator, hvor Partner Hans E. Fischer står til rådighed, hvis du har spørgsmål til stillingen. Telefon + 45 2685 7555 eller mail: hef@hrnavigator.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi arbejder med stramme deadlines på denne stilling, hvorfor vi hellere vil se din ansøgning i dag end i morgen. Vi behandler ansøgninger løbende, og tager annoncen af hjemmesiden, når den rette kandidat er fundet.

Ansøg: her

Vikan er en international virksomhed med hovedsæde i Danmark, eksport til mere end 80 lande og arbejdsplads for 230 engagerede medarbejdere i 7 forskellige lande. Virksomheden har siden 1898 hjulpet fødevareindustrien og andre miljøer, hvor der stilles store krav til hygiejnen, med at leve op til deres hygiejnemæssige idealer. Med integritet, omhu, nytænkning og drive har Vikan skabt branchens største vidensbank om hygiejne og relateret lovgivning. Vikan har anvendt denne viden til at udvikle verdens mest effektive professionelle rengøringsrekvisitter og rådgivningsydelser. Alt sammen for at sikre, at Vikans kunder kan levere alle de produkter, de fremstiller, med stolthed og ro i sindet. Læs mere på Vikan.com