Erhvervsrådgiver. Viborg. (ID 10356)

Vestjysk Bank er i dag kapitalmæssigt sikret som et stærkt regionalt pengeinstitut. Man lader værdierne supplere hinanden, og har et solidt og balanceret grundlag at arbejde ud fra.

HR navigator søger for Vestjysk Bank, en udadvendt og tillidsvækkende erhvervsrådgiver, der har lyst til at pleje og videreudvikle en interessant kundeportefølje af Viborgområdets virksomheder. Du får mulighed for at blive en del af en stærk lokal funderet bank, hvor du får indflydelse på og variation i egne arbejdsopgaver og afdelingen som helhed.

Højeste kundetilfredshed og bedst i test:

Vestjysk Bank topper i Finanssektorens Uddannelsescenters årlige kundebenchmark med den højeste kundetilfredshed hos erhvervskunder i gruppen store pengeinstitutter. Banken er også netop kåret som ”Bedst i test” på bankpriser af Forbrugerrådets medlemsblad ”Tænk Penge”

Ansvar og opgaver:

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje af erhvervskunder. Du indgår i netværk, er synlig på markedspladsen, og får frihed til at udvikle dine bestående og ikke mindst nye kunder. Jobbet indebærer et tæt samarbejde med privatrådgiverne, bankens servicemedarbejdere og specialister.

Din profil:

  • Du beskæftiger dig i dag med erhvervskunder i Viborgområdet
  • Herudover har du taget en relevant efteruddannelse, som f.eks. HD (eller vil i gang med uddannelsen med bankens opbakning)
  • Du er værdiskabende, løsningsorienteret, har et positivt livssyn og gode kommunikationsevner

Afdelingen:

Viborg afdelingen er kendetegnet ved en positiv, professionel og uformel tilgang til kunderne. Med dig om bord vil der være et team på 12 medarbejdere. Du vil opleve en afdeling med stor frihed til den enkelte, da afdelingen ledes ved uddelegering af ansvar og med respekt for det hele menneske.

Du tilbydes:

Et godt arbejdsmiljø med 11 andre kompetente kollegaer og en kundeportefølje der sammensættes efter dine kvalifikationer. Faglig og personlig udvikling, og dertil en god løn der afspejler dine kompetencer

Sådan søger du jobbet:

HR navigator medvirker ved ansættelsen, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Poul Lauridsen, på mobil 2841 2345 eller e-mail pl@hrnavigator.dk

Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Søg jobbet ved at trykke HER

Ansøgninger behandles løbende, og jobbet vil blive fjernet fra vores hjemmeside www.hrnavigator.dk når den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse hurtigst mulig.