CTS Tekniker eller erfaren automationsteknolog med lyst til bygningsautomatik. Sjælland. (ID 10283)

GK Danmark

Arbejdsopgaverne vil omfatte installation, programmering, test og indregulering af automatik på diverse anlæg indenfor bygningsautomatik, ventilation, varme og køl. Derudover er du med til at udtænke tekniske løsninger i samarbejde med projektlederne, ingeniørerne og kunderne. I perioder hvor du ikke har projekter udfører også service og vedligeholdelse på kundernes eksisterende CTS-anlæg.

Du tilknyttes afdelingen i Vallensbæk, men kører også direkte ud til opgaverne fra din egen bopæl.
Vi forestiller os at du har en relevant teknisk uddannelse og at du brænder for at arbejde med CTS og bygningsautomatik. Erfaring med Honeywells CTS anlæg vil være en fordel. Fuld erfaring med CTS/BMS/IBI er ønskeligt men ikke et krav, da GK er indstillet på at oplære den rette person i produkterne.

Som person tager du ansvar og ejerskab for opgaverne. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og at du kan trives med det mix der er af opgaver, spændende fra installation og programmering til de mere praktiske opgaver som service og vedligeholdelsesopgaver.

Du er kvalitetsbevidst, selvstændig, kundeorienteret og har gode kommunikationsevner.

Du tilbydes et selvstændigt job i en god virksomhed med sunde visioner, og et fagligt stærkt miljø med kompetente kollegaer. Du får spændende opgaver og muligheder for at præge udviklingen og dit personlige udviklingsforløb. GK Danmark opfatter deres medarbejdere som den vigtigste ressource, og den konstante udvikling af medarbejderne som det vigtigste succeskriterium. Lønpakken matcher dine kvalifikationer.

GK Danmark er i frontlinjen i den teknologiske udvikling for at kunne tilbyde deres kunder de mest attraktive løsninger. GK Danmark A/S er en del af GK Konsern AS, som er én af Skandinaviens førende indeklimakoncerner. Se koncernfilm her.

Ønsker du flere oplysninger om jobbet og virksomheden, kan du kontakte partner Poul Lauridsen fra HR navigator, på tlf. 2841 2345 eller på mail pl@hrnavigator.dk

Enhver henvendelse behandles fuldt fortroligt.

Når du søger jobbet
Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”ID 10283 Bygningsautomation” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Obs! Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Jobbet kan søges så længe annoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk