Bygningskonstruktør med tømrerbaggrund. (ID 10342)

Vi søger en dygtig og engageret bygningskonstruktør, der har lyst til at kombinere sin faglige baggrund med det kommercielle.

Men det handler om mere end bare salg. Du kommer ind over projekter med mange interessenter, hvor både det økonomiske, tekniske og praktiske skal gå op i en højere enhed.

DC-System Insulation A/S i Aars, er en veldrevet 100 % danskejet familievirksomhed. I dag anses virksomheden som en af verdens førende indenfor panelproduktion. Gennemtænkt produktudvikling har gjort produktsortiment velegnet til de fleste former for byggeri, f.eks. lavenergihuse, facaderenoveringer, kontor og lagerbygninger, kølehaller, produktionshaller og bygninger i meget kolde og varme egne. DC-System beskæftiger i dag ca. 50 ansatte og har produktionsfaciliteter i Aars i Danmark og i Villamuriel de Cerrato i Spanien. Virksomheden er endvidere repræsenteret med et handelskontor på Cuba.

Virksomheden rummer tilfredse medarbejdere, hvorfor ancienniteten er høj. Der er en positiv og humoristisk omgangstone blandt medarbejderne, hvor der samtidig ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og service. Se hjemmesiden her.

Stillingen:

Sammen med virksomhedens ejere og de øvrige medarbejdere, bliver du en vigtig medspiller i virksomhedens fortsatte succes og positive udvikling, hvor der nu er et stort behov for endnu en dygtig medarbejder, som vil være med til at drive forretningen.

Vi forestiller os, at du som ny kollega bruger de første 6 måneder på at sætte dig ind i, hvordan DC system driver sine projekter. Dernæst følger du tæt projekt- og salgsdirektøren og drager erfaringer i, hvordan man sælger projekterne i Danmark.

Dine samarbejdspartnere er arkitekter, ingeniører, entreprenører og forhandlere. Dit mål er at sikre, at DC Systems løsninger bliver anvendt i flest mulige byggeprojekter.

Hvem er du?:

  • For at trives i rollen har du interesse i at beskæftige dig med salg, og du ved, at det er i den retning, din karriere skal gå, og du har fornemmelse for, hvordan man rådgiver og vejleder bedst i forskellige situationer
  • Du har en byggeteknisk uddannelse som bygningskonstruktør med en baggrund som tømrer
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektsalg til arkitekter, entreprenører og bygherrer, men ikke et krav
  • Du har gerne viden om de forskellige projektstadier i byggeprojekter, eller du er indstillet på at lære om det
  • Du arbejder struktureret, og du skriver og taler både dansk og engelsk
  • Du har gode kommunikationsevner, er god til at samarbejde og har overblik og fingeren på pulsen i forhold til arbejdsopgaverne og prioritering/deadline
  • Som person er du positiv af natur, har et godt humør, og du bevarer overblikket, også når der er travlt

Sådan søger du jobbet:

HR navigator medvirker ved ansættelsen. Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ” ID 10342 Bygningskonstruktør” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte HR navigator, Partner Poul Lauridsen på tlf. 2841 2345 eller e-mail pl@hrnavigator.dk. Alle ansøgninger og forespørgsler behandles med fuld diskretion.

Obs! Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger, men at du kan søge stillingen, så længe stillingsannoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk