Byggetekniker – bygningskonstruktør –halbyggeri – Østjylland (ID 20378)

Byggetekniker – bygningskonstruktør –halbyggeri –  Østjylland (ID 20378)

Bundgaard Byg A/S er en veletableret byggevirksomhed, som i 2017 kan fejre 30 års jubilæum i byggebranchen. Bundgaard Byg A/S gennemfører specialbyggerier i flere brancher, og har kunder i hele Danmark samt i Norge. Bundgaard Byg A/S er en af Danmarks førende, til f. eks ridehaller, landbrugshaller og industrihaller. Byggekonceptet er fleksibelt og gennemføres oftest som totalentreprise.

Virksomheden har egen projekteringsafdeling i Skanderborg med professionelle teknikere. Der er travlt for øjeblikket, hvorfor medarbejderstaben udvides med en byggetekniker eller bygningskonstruktør.

Jobbet:

Du vil få en travl hverdag med mange bolde i luften og involvering i flere projekter på samme tid. Du bliver den interne projekterende medarbejder og dermed et vigtigt holdepunkt, som skal sørge for struktur og systematik i projekterne og administrationen omkring dem.

Af arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Projektering REVIT 
  • Kalkulation og tilbudsgivning 
  • Administration af projekterne 
  • Leverandørkontakt 
  • Materialebestilling 

Du vil få reference den den projektansvarlige på dine opgaver. Begge ejere er aktive i virksomheden, hvorfor der ikke er langt fra beslutning til handling.

Forventninger til dig:

Det forventes, at du har en håndværksmæssig baggrund, gerne som tømrer og en uddannelse som byggetekniker eller bygningskonstruktør. Du har mod på selvstændigt at varetage mindre opgaver og tage det ansvar som følger med.

Du skal have erfaring med faserne i en byggeproces og de væsentlige elementer heri.

Erfaring i brugen af tegneprogrammet REVIT.

Du har formentlig et par års erfaring fra byggebranchen – gerne fra industri- og halbyggeri. Hvis du er helt nyuddannet har du undervejs haft berøring med halbyggeri

Det personlige:

Du skal være en person med et godt overblik og en god og sikker struktur således, at andre hurtigt kan finde ind i sagerne, som du administrerer. Kort sagt, der skal være styr på opgaverne, og du skal sætte en ære i at indfri forventning fra kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Du skal evne at arbejde med flere opgaver på samme tid, og holde hovedet ”koldt” i en travl hverdag.

Endelig skal du være uformel, i besiddelse af et godt humør, og en positiv tilgang til de personer som er omkring dig.

Du tilbydes:

Et afvekslende job med mange interessante opgaver og udfordringer. Kompetente og engagerede kollegaer. Du får frihed under ansvar på en fleksibel arbejdsplads og mulighed for at være medbestemmende for din egen jobfunktion.

Gode udviklingsmuligheder og løn- og ansættelsesvilkår på markedsniveau.

Andet:

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner Hans E. Fischer, HR Navigator + 45 26857555, hef@hrnavigator.dk

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Stillingen vil blive markeret som besat på vores hjemmeside, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøg:her