Bestyrelsesformand. (ID 10332)

Bestyrelsesformand.

Den nuværende bestyrelsesformand igennem mange år træder af, når afløseren er på plads.

Over for bestyrelse, ejer og direktion skal du være i stand til at levere det strategiske overblik, når det gælder forretningsudviklingen. Men det er mindst lige så vigtigt, at du sammen med ledelsen sikrer, at man går fra tanke til handling, at fokus flyttes fra de bagudskuende punkter på dagsordenen, til de fremadrettede aktiviteter. Selv de bedste tanker og planer er intet værd, hvis ikke de omsættes til konkrete handlingsplaner og indsatser.

Om virksomheden:

  • En veldrevet 100 % danskejet familievirksomhed med sund solid økonomi og kontrolleret vækst . Aktieselskab med en omsætning på + 100 millioner kroner. Bruttofortjenesten i 2016 var 19 millioner kroner, årets resultat 10 millioner kroner.
  • Virksomhed har 50 ansatte og er beliggende sydvest for Aalborg. Virksomheden har et datterselskab i udlandet. 90% af produktionen eksporteres.
  • Gennemtænkt produktudvikling har gjort produktsortimentet velegnet til de fleste former for byggeri, herunder fryserum, kølerum, fødevareproduktion, staldbyggeri, facaderenovering, m.m.
  • Virksomheden har udvidet forretningsområdet til også at designe og levere industrielle køleanlæg og komplette bygninger inden for køl og frost.

Profil på bestyrelsesformanden:

Du har førstehåndserfaring på direktionsniveau, og besidder evnen og erfaringen til at drive et effektivt bestyrelsesarbejde.

Der vil blive lagt vægt på, at formanden har brancheerfaring, der matcher virksomheden. Erfaringen kan komme fra en større udførende entreprenørvirksomhed med udenlandske projekter, eller fra en fødevarevirksomhed, i en position hvor der er kendskab til de krav, der stilles til leverandører af bygninger og produktionsanlæg til fødevarebranchen. Helt optimalt er det, hvis man kender problematikken, med at bygge i udlandet i øde egne med meget varme eller kulde.

Du har et solidt netværk og erfaring med projekter i udlandet. Du bidrager med nye ideer, og ser muligheder mere end begrænsninger. Du har en god dømmekraft med høj standard for moral og integritet.

Du tilbydes:
En enestående mulighed for at komme med om bord i en danskejet, international orienteret, økonomisk solid og veldrevet virksomhed, der har bevist, at den evner både at vokse og tjene penge. Der er en uformel, men professionel tilgang til det, at drive virksomhed. Men de stiller krav, og de har store forventninger til dig.

For flere informationer kontaktes:

Partner, Poul Lauridsen

Mobil: +45 2841 2345

E-mail: pl@hrnavigator.dk