Beregner/Kalkulatør med potentiale. Byggeri. Facade- og lukningsentrepriser til projektmarkedet. Aarhus. (ID 10268)

HSHansen a/s er Nordens førende virksomhed inden for facade- og lukningsentrepriser, med afdelinger i Aarhus, København, Esbjerg og Lem. Virksomheden er en del af HansenGroup, som beskæftiger ca. 650 ansatte med selskaber i seks lande. Se mere på: http://www.hshansen.dk/

Du refererer til salgs- og marketingschefen og bliver en del af et velfungerende salgs- og tilbudsteam. Din arbejdsplads bliver på kontoret i Aarhus.

Dine daglige arbejdsopgaver bliver udarbejdelse af kalkulationer og tilbud i forbindelse med licitationer, underhåndsbud og andre kundespecifikke henvendelser.

Du skal ud fra det foreliggende materiale, og i tæt dialog med teamet, kunne vurdere et projekt. Du er god til at tænke ud af boksen og komme med løsningsmuligheder, som gør at sagen bliver til en ordre.

Support til firmaets eksterne sælgere, og tæt samarbejde med øvrige beregnere og den tekniske afdeling, er også en naturlig del af hverdagen.

Du har en baggrund inden for byggefaget, eksempelvis som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Kendskab til facadebranchen er en fordel, men ikke en betingelse.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring fra en entreprenørvirksomhed og du tidligere har beskæftiget dig med kalkulation af total- og/eller hovedentrepriser. Du er byggeteknisk velfunderet og har en god logistisk forståelse.

Vi ser gerne at du har potentiale og ambitioner, til med tiden at kunne udvikle dig til at kalkulere store komplekse facade- og lukningsentrepriser.

Du er fortrolig med gængse IT-programmer og software, herunder f.eks. AutoCAD, Word, Excel og MS Project.

Du er flydende i dansk, men behersker også engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes et job i en stærk virksomhed, hvor arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og kendetegnet af en flad ledelsesstruktur og en god stemning. Man arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar.

Din faglige udvikling tilgodeses gennem samarbejde, erfaringsudveksling og uddannelse. Lønpakken vil blive forhandlet på konkurrencedygtige vilkår.

Ønsker du flere oplysninger om jobbet og virksomheden, kan du kontakte partner Poul Lauridsen, fra HR navigator, på tlf. 2841 2345 eller på mail pl@hrnavigator.dk
Enhver henvendelse behandles fuldt fortroligt!

Når du søger jobbet
Send venligst din ansøgning og dit CV, mærket ”ID 10268 beregner” som Word- eller PDF til pl@hrnavigator.dk

Obs! Da vore ledige stillinger er opslået på flere jobportaler, som arbejder med forskellige retningslinjer, gør vi opmærksom på at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Jobbet kan søges så længe annoncen er aktiv på vores hjemmeside www.hrnavigator.dk